Adevărul din spatele măștii

0
slatina
sursă foto: facebook.com/RazvanValcicaPhotographer

Cine este el cu adevărat? Ei bine, el este un om care știe să prețuiască ce are.

Acest om, văzut probabil de toți locuitorii din Slatina, are o poveste cutremurătoare pe care nu cred că mulți o știu.

Sigur cel puțin o persoană care l-a văzut a zis „Wow, cine mai e și ăsta?” sau „Altă pleavă a societății.” Acest om al străzii a avut un loc de muncă stabil, o familie, o casă și ceva avere.

A fost inginer, dar cu timpul s-a imbolnăvit grav, nimeni nu i-a mai dat șanse la viață, nici familia, nici doctorii, nici el nu credea că o să mai trăiască. Auzind că este pe moarte, a trecut toată averea sa pe numele copiilor.

Dar, omul nostru și-a revenit miraculos, până și doctorii au fost șocați de schimbarea în bine a sănătății sale. După ce și-a revenit, a fost externat din spital dar era prea târziu. Familia sa credea că a decedat, copiii i-au vândut toată agoniseala.

Pur și simplu s-a trezit singur pe străzile Slatinei, nu avea unde se duce, la cine, așa că a acceptat situația mulțumindu-i lui Dumnezeu că trăiește.

Sunt sigură că persoanele care i-au oferit o bucată de pâine, haine, sau orice alte lucruri care sunt de folos unui om, s-au întrebat de ce au fost refuzate, de ce acest om al străzii nu vrea să fie ajutat. El refuză ajutorul deoarece îi este de ajuns că a primit a doua șansă la viață, că a putut trece prin acești ani de unul singur.

Nimeni nu trebuie să fie judecat după aparențe până nu se află povestea din spatele măștii.

Sper ca această poveste va face oamenii să prețuiască mai mult ce au, în special viața. Acest om este un model de urmat, pentru că s-a mulțumit doar cu viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.