Fabrica

 

Slatina Buzz! lansează o serie de conferințe dedicate tinerilor din județul Olt și din regiune. Prima ediție a evenimentului „Fabrica de Idei” va avea loc în data de 29 martie, de la ora 14:00, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

„Fabrica de Idei” este un eveniment organizat în parteneriat cu Fundația pentru Tineret Olt și Uniteam Production.

Sub tema principală „Inspirație”, conferința „Fabrica de Idei” va atinge următoarele obiective:

  • Prezentarea de experiențe pozitive personale, care vor genera soluții practice la probleme și oportunități de viitor pentru tineri;
  • Extinderea orizontului tinerilor prin asimilarea unor idei noi, concepte, sfaturi;
  • Facilitarea interacțiunii dintre profesioniști și elevii de liceu;
  • Creșterea încrederii tinerilor în capacitățile proprii și în posibilitățile de dezvoltare a unei cariere în România;
  • Provocarea spiritului antreprenorial și a creativității participanților;
 

Speakeri

Raluca Chiru – Antreprenor

Raluca are 28 de ani și 9 ani de activitate profesională, la bază fiind jurist. Raluca este antreprenor din 2013, fiind fondatorul Librăriei Verona Slatina și al magazinului Ia Tradițională. Înainte de a deschide prima afacere, a lucrat numai în mediu privat, de la personal assistant la project manager în achiziții publice.

Alexandru Chelaru – Designer

Alex are 27 de ani și este creator de accesorii de modă. A început să facă accesorii din pasiune, ca mai apoi totul să se transforme într-un business. În prezent este proprietarul Alex Chelaru Creations.

Marius Constantin – Campion European Freestyle Skateboarding

Marius Constantin este cel mai cunoscut freestyle skater profesionist din România, dublu campion european şi vicecampion mondial. De la începutul anului 2015 o firmă de skateboarding din Ungaria îi produce propria placă, iar din acest an are propriul magazin, Nose&Tail Skateshop.

Lidia Dumitru – Communication Wizard

De la angajat la antreprenor, Lidia are 10 ani experiență în industria comunicării, în ultimii 4 ani activând în antreprenoriat. În prezent este proprietarul agenției MD Communication. În trecut a lucrat 6 ani in top agenții de publicitate și ca jurnalist de business și travel.

Bogdan Hățiș – CTO / Programator

Bogdan are 29 de ani și o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea aplicatiilor pentru Windows sau Web. Este Director Tehnic la Soft Pepper și asigură implementarea soluțiilor software inovatoare în proiectele companiei.

Parteneri

Gazeta Nouă  //  Radio Slatina  //  Avon  //  Star Beauty Agency

parteneri fabrica de idei

 

Vreau să particip

Participarea la eveniment este gratuită, dar, pentru că locurile din sală sunt limitate, este condiționată de înscrierea prealabilă prin completarea formularului de mai jos.

*Înscrierea se poate face și la intrarea în sală, dar numai dacă rămân locuri disponibile.