Sunt în Friendzone, scoate-mă de aici, varianta pentru ea!

0
friendzone

Friendzone, pentru cei care citesc şi nu au auzit niciodată termenul, să zicem că se referă la cea mai urâtă metodă de a fi refuzat de o fată, respectiv un băiat. Astfel că, unul dintre cei doi nutreşte sentimente dintre cele mai pure, iar celălalt vede relaţia doar ca o simplă prietenie…destul de aiurea, nu?

Ca fată, e destul de greu sa fii ţinută în friendzone, iar dacă se întâmplă nu durează prea mult până situaţia se îndreaptă ori spre o relaţie în toată regula, ori spre o resemnare de genul: ‚Fraier, habar n-are ce a pierdut!’.

Bineînţeles că ieşitul din friendzone, sau mai bine spus a nu intra în acest labirint al dragostei neîmpărtăşite, intră în interesele fiecărei fete. Iată câteva sfaturi:

1. Oricâte like-uri/comment-uri i-ai da, dacă nu te abordează el primul, ar fi mai bine să schimbi tactica.

2. Dacă a dat check-in într-un anumit loc, îmbracă-te şi du-te acolo, dar dacă ai de gând să dai vina pe destin evită să îi dai like la postare sau să te uiţi după el, ca un copil care s-a pierdut de maică-sa în supermarket.

3. Dacă îţi spune că ar vrea să întâlnescă o fată la fel de înţelegătoare şi drăguţă ca tine, e clar, 100% friendzone.

4. NU ÎI DA TU PRIMA MESAJ! De ce nu? Pentru că asta e o regulă a ‚naturii’, şi o dată ce ai încălcat-o, ‚natura’ se răzbună, şi ce o să primeşti?…..Exact, FRIENDZONE! Pentru că atunci când i-ai dat mesaj, Don Juan-ul din adâncul sufletului său a renăscut ca Phoenix din cenuşă şi astfel a ajuns la concluzia că poate avea ce fată vrea el! (Orice fată, în afară de tine, normal!)

5. Ştiu că e greu, că nu poţi suporta stresul, dar evită să mai răspunzi la mesajele respectivului în fracţiuni de secundă. Crede-mă, le place să fii puţin indiferentă, prin natura lor sunt făcuţi să lupte pentru ceea ce vor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.