Arhive

epona garden party
Vara se încheie spectaculos cu un un eveniment special la EPONA HORSE LAND. Vei vedea cele mai noi ținute gândite de designeri locali, într-o prezentare de modă specială, pe acordurile unice ale muzicii live marca SlagarBusters.
Deka Events va invita pe 4 octombrie la un Bouzoukia LIVE, marca Seara Lui Zorba, alaturi de Ionut Galani, Greek 4U , Ansamblul Astras, Ansamblul Irini la Chateau Blanc, Slatina.Muzica greceasca live, Dansuri Grecesti, showul spartului de farfurii la o Seara Greceasca incendiara.Pret bilet: 75 ron. Consumatie minima de 75 ron transpusa intr-un meniu.

Magie, gen

magie gen slatina
Cine a zis că magia e pentru copii nu a văzut spectacolul ăsta!Cei mai de succes, talentați, apreciați, amuzanți, carismatici magicieni din România (și Vlad Grigorescu) urcă pe scenă într-un spectacol... într-un spectacol.Spectacol produs de Vlad Grigorescu.Nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Oltenia Wheels

oltenia wheels
Eveniment adresat pasionatilor de auto-moto si proprietarilor de supercars, masini retro, masini tuning, masini rally sau moto.Evenimentul se va termina cu un concert de excepție susținut de La Familia, C.I.A., Alan & Kepa și Biggie.
street food festival
În Parcul de la fosta Unitate Militară vor fi o mulțime de bunătăți pregătite de chefi zâmbitori și talentați, muzică live și Outdoor Cinema.Program concerte vineri: Soul Serande Jurjak The Mono JacksProgram concerte sâmbătă: Next Ex Dimitri's Bats Robin and The BackstabbersProgram concerte duminică: Gramofone Lucia byron
berzele kaufland slatina
Animația „Berzele” / „Storks” este o comedie și spune povestea unor berze care s-au reprofilat: acum nu mai expediază bebeluși, doar pachete. O nouă comandă pentru un bebeluș le dă peste cap întreaga strategie și e nevoie de cea mai competentă barză-curier pentru a găsi o soluție.
central park slatina
În „Central Park”, Woody Allen ne spune în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem...
gabriel gherghe stand up
Cu peste 9 milioane de vizualizari pe youtube si sute de showuri live Gabriel Gherghe este unul dintre cei mai indragiti comedianti din tara. A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau.El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012...