3 piese de decor pentru un look boho ideal

Stilul boho a revenit în ultima perioadă în tendințe și dacă vă întrebați cum să obțineți acest aspect confortabil în propria casă, atunci avem câteva sfaturi de decor care vă vor ajuta cu adevărat!

Înainte de toate haideți să amintim câteva caracteristici ce definesc acest stil – un mediu confortabil și relaxat, plin de culoare si eclectic. Nu ne vom strădui niciodată să asortam pernele cu canapeaua și să căutăm perfecțiunea în modul în care decorăm. Cu atenția la detalii și culorile pe care le alegeți, stilul boho poate arăta super șic. Adesea, camerele cu o paletă de bază neutră cu câteva piese de decor pline de culoare și texturi superbe sunt perfecte pentru a obține acel sentiment confortabil și primitor.

Am pregătit pentru tine 3 piese de decor care te vor ajuta să transformi casa ta într-una mai primitoare.

Puful Marocan

Filosofia boho se referă la relaxare, relaxare și relaxare. Puful marocan este o modalitate excelentă de a recrea atmosfera relaxată din propria casă. Păstrați-vă interiorul modern alegând culorile albe și neutre și încorporați acest puf marocan în livingul vostru pentru a adăuga autenticitate camerei. Aceste pufuri sunt opțiuni grozave pentru oaspeți sau puteți pune o tăviță pe el și să vă savurați cafeaua.

Perne de Podea

Un living în stil boho este plin de culoare, de texturi și straturi. O mulțime de perne în diferite culori, forme și texturi sunt prezente pe canapea și în jurul acesteia pentru a asigura un maxim de conform pretutindeni și pentru ca toată lumea prezentă să se simtă relaxată. Asemeni pufurilor, aceste perne de podea pot deveni un punct focal al camerei. O gama larga de perne de podea din lână în stil berber sau perne de podea vintage autentice pline de culoare si texturi găsiți în magazinul Mango and Bloom cu livrare rapidă din stoc oriunde în Romania.

Covoare. Texturi și culori

Stratificarea covoarelor vă oferă o oportunitate suplimentară de a amesteca modele și culori, dar adăugând și mai multă textură camerei tale! Încercați să stratificați un covor vintage cu model viu peste un covor de iută din fibre naturale. Pentru a crea un stil boho modern și curat, un covor berber înnodat din lână este un plus pentru orice living. Dacă dorești să adaugi însă culoare camerei, alege un covor kilim cu design deosebit cu elemente geometrice.

Ce alte piese de decor mai poți integra în stilul boho?

Un lucru care nu îi lipsește niciodată unei case în stil boho este textura. Adăugă textură în cameră prin introducerea unor piese de decor precum: coșuri din ratan sau iută, mobilier din lemn natural, decorațiuni de perete din macrame și nu în ultimul rând… plate, plate și iar plante.

Țineți minte însă… crearea unui spațiu boho eclectic va necesita timp! Iar sfatul nostru este să integrați acele lucruri speciale pe care le-ai luat din călătoriile tale. Îți vor aduce bucurie în fiecare zi și vor fi o amintire a călătoriilor tale.

- PUBLICITATE -