5 tendințe deco pentru pregătirea casei în sezonul toamnă-iarnă 2020

Odată cu schimbarea anotimpurilor este binevenit un update al decorului interior pentru a vă transforma casa într-un sanctuar confortabil și relaxant. Am adunat cele mai noi tendințe deco trasate de designerii de interior pentru sezonul toamnă-iarnă din acest an.

1. Decor în nuanțe de caramel și scorțișoară

Când vorbim despre decorul de toamnă-iarnă, nuanțe și culori calde ne vine în mod firesc în minte. În ciuda faptului că sunt cele mai trendy culori din această perioadă pentru decorul casei, de fapt, nuanțele de scorțișoară, caramel, teracotă, adaugă imediat o notă caldă în orice interior. Dacă nu aveți chef să revopsiți pereții, nu vă faceți griji, puteți obține un rezultat excelent, chiar și numai prin înlocuirea unor perne și materiale textile.

2. Adaugă o piesă de artă din material textil

Doriți să încercați ceva diferit față de tablourile și posterele obișnuite? Luați în considerare cumpărarea unei piese de artă din material textil, eventual lucrată manual pentru a fi un singur punct focal. Pentru un rezultat cu adevărat original, ați putea încerca și un covor statement cu un model grafic îndrăzneț, care să nu fie folosit pe podea, ci atârnat pe perete.

3. Cărămizile la vedere sunt din nou în tendințe deco 

Nuanțele de teracotă care revin atât de puternic în tendințe și pereții expuși, neterminați, placați cu decor de cărămidă sunt o opțiune excelentă care se redescoperită în acest sezon. Dincolo de faptul că aceste cărămizi la vedere sunt potrivite în spațiile cu stil industrial, ele sunt perfecte pentru a adăuga o notă eclectică și în interiorul scandinav și minimalist. Puteți opta chiar și pentru nuanțe de gri antracit sau mai deschise.

4. Pictează un colț în verde măsliniu

O altă culoare recomandată de designeri pentru acest sezon de toamnă / iarnă este verdele măsliniu. Cu verdele care revine tot mult în tendințele deco, putem fi tentați să pictăm suprafețe mai mari. Lăsați deoparte tonurile de verde crud în acest sezon. Verdele măsliniu este legătura perfectă între verdeață și nuanțe calde, făcându-l ideal pentru un refresh de toamnă / iarnă. Puteți folosi aceste nuanțe pentru peretele tăbliei, în asociere cu lemn.

5. Reîmprospătează covorul modern

Trăim o renaștere a covoarelor moderne și aceasta este cu siguranță o tendință deco care se va regăsi și anul viitor. Creat în mod tradițional în Iran de către triburile nomade, covoarele moderne sunt inspirate din designul oriental și islamic, cu un model decorativ îndrăzneț care se încadrează perfect în tendința macro maximalistă din această perioadă. O tendință a covoarelor în acest moment este de a le face să pară vechi, adică cu un „design șters”.

Pentru mai multă inspirație în amenajarea casei, dar și sfaturi de la arhitecți și designeri, vă invităm să răsfoiți poveștile de pe www.hometalks.ro

- PUBLICITATE -