6 tipuri de încălțăminte care nu se demodează niciodată

Chiar dacă tendințele în modă se schimbă în fiecare sezon, există articole nemuritoare, pe care le poți purta oricând. În afară de piesele vestimentare, există încălțăminte cu care nu poți da greș, indiferent de ținută, deoarece nu se demodează.

Află care sunt tipurile de încălțăminte pe care trebuie să le ai în garderobă și cum le poți combina armonios, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

Adidașii

Pantofii sport au o istorie veche și nu ies din tendințe, oricare ar fi ținutele cu care sunt asociați. Include în colecția de pantofi o pereche de adidași din pânză până la gleznă, simpli, care se pot asocia cu orice articol vestimentar.

Poți opta pentru încălțăminte Geox, extrem de comodă și versatilă, pe care să o porți când ieși în oraș sau te plimbi alături de prieteni, prin parc.

Adidașii clasici, în nuanțe de negru și alb, reprezintă varianta optimă pentru outfiturile zilnice, care nu au nicio dată de expirare.

Balerinii

Aduși în lumina reflectoarelor de către celebra Audrey Hepburn, balerinii sunt accesorii la care nu trebuie să renunți. Acest tip de încălțăminte se înscrie în rândul încălțărilor preferate de către femei, datorită confortului pe care îl oferă.

Cu ajutorul balerinilor, vei completa perfect o ținută de zi și de seară, de aceea merită să investești în modele simple, pe care să le porți în orice sezon.

Alege balerini negri, nude sau albi, fără aplicații sau inserții metalice, care merg de minune atât cu fuste și rochii, cât și cu pantaloni lungi sau scurți.

Pantofii negri cu toc

Modelele de pantofi negri, clasici nu se demodează niciodată, așa că trebuie să ai cel puțin o pereche. Poartă un model cu toc înalt, care îți oferă instant un plus de rafinament și feminitate.

De asemenea, pantofii clasici cu toc, de culoarea pielii, sunt un must have. Oricare ar fi modelul pe care îl alegi, optează pentru materiale de calitate, precum pielea sau pielea întoarsă.

Sandalele cu barete

Când vine vorba de ținutele elegante, pe care să le porți la nunți, gale sau petreceri, sandalele cu barete îți oferă un look impecabil. Mai nou, sandalele nu se poartă numai cu fuste și rochii, ci și cu jeanși și tricouri, pentru o ținută casual chic care va întoarce toate privirile.

Cizmele cu talpă joasă

Un alt aliat de nădejde împotriva trendurilor de sezon? Cizmele cu talpă joasă sau modelele cu toc de doar câțiva centimetri.

Aceste cizme pot fi combinate cu haine diferite și în numeroase ocazii, fiind confortabile și elegante. În ceea ce privește culoarea, ai o gamă vastă din care să alegi. Poți renunța la modelele de cizme negre, pe care să le înlocuiești cu cizme roșii sau albastre, în nuanțe intense.

Ghetele sau bocancii

Ghetele sau bocancii sunt încălțări cunoscute încă de la primele generații de rockeri și punkeri. Astăzi sunt purtate de oameni din toate categoriile sociale, indiferent de genul muzical pe care îl ascultă.

Găsești ghete și bocanci în toate culorile, de la modelele clasice pe negru și roșu închis, până la cele în nuanțe stridente, care atrag atenția asupra picioarelor. Poartă ghete și bocanci cu jeanși sau pantaloni din piele, în care să arăți impecabil.

Cu ajutorul acestor perechi de încălțăminte, nu rămâi niciodată în pană de idei atunci când vrei să construiești o ținută modernă!

- PUBLICITATE -