Află cum a fost la EduMap!

Întâmpinați de către cei trei consilieri IntegralEdu, participanții la EduMap au putut, preț de mai bine de o oră, să pătrundă într-un Univers nou, necunoscut (sau nu) lor până atunci: studiul dincolo de granițele României.

Aceste întrebări plus multe altele şi-au putut afla răspunsul astăzi:

Cum pot studia în străinătate?
Cât timp să te pregăteşti pentru admitere?
În ce constă admiterea?

Atmosfera caldă, prietenoasă din sala hotelului City din Slatina a jucat rolul de portal către un alt tărâm. La final, fiecare participant a putut pleca „pe drumul lui” atât cu foarte multe informații, cât şi cu catalogul IntegralEdu de universități, frumos creionat de reuşitele celor ce nu au renunțat la visul lor!

Pentru că sunt foarte multe lucruri de spus despre această întâlnire, o să încerc să vă introduc în poveste: În alegerea profesiei viitoare este foarte important să îți răspunzi la aceste întrebări: „Îți place?”, „Pot fi bun la asta?”, „Îmi oferă independență financiară?”, „Este sustenabil?”. De asemenea, un rolul prețios îl constituie motivația: acel scop care există şi care te ajută să depăşeşti momentele dificile din viața! Cu alte cuvinte, motivația este motivul pentru care te trezeşti de dimineață şi îți continui drumul!

Universitățile aleg poveşti, nu studenți

Admiterea în străinătate depinde foarte de fiecare universitate în parte, lucru care se observă şi în gradul de dificultate al admiterii. Din această cauză trebuie să te pregăteşti din timp!

Dacă doreşti să studiezi în străinătate, consilierii IntegralEdu îți stau la dispoziție!

Sediul IntegralEdu din Craiova este pe strada Ştirbei Vodă, nr. 7A, etaj 2, birou 204. Telefon: 0251 453 758 . Poți lua legătura cu ei pe pagina lor de facebook şi pe site!

P.S.: Vizitează acest site pentru a vedea ce profesie ți se potriveşte!

P.P.S.: Două recomandări de filme în legătură cu alegerile privitoare la carieră: Patch Adams şi Dead Poets Society.

Mai jos aveți câteva poze cu informații despre studiul în străinătate!

Mult succes!

- PUBLICITATE -