ALRO continuă acțiunile de prevenire și atenuare a efectelor COVID-19

  • Alro a introdus, în punctele de acces în locațiilor sale, sisteme de termoscanare care permit intrarea angajaților doar dacă temperatura corpului este sub 37,3 grade;
  • Programul personalului a fost decalat pentru a reduce interacțiunea între angajații din departamente diferite, iar în sectoarele de activitate în care acest lucru este posibil a fost implementat Programul de Telemuncă (Muncă la Domiciliu);
  • Compania a extins aplicarea protocoalelor și a procedurilor de măsuri preventive și la furnizorii și partenerii săi, monitorizând starea de sănătate a angajaților care interacționează cu personalul ALRO.

ALRO a implementat măsuri de siguranță suplimentare și complementare celor introduse la începutul crizei sanitare cauzate de noul COVID-19.

Accesul în locațiile companiei este permis după realizarea termoscanării cu ajutorul camerelor aflate în punctele de acces, programele de muncă ale departamentelor au fost decalate pentru reducerea contactului între angajați, a fost extins programul de telemuncă și au fost implementate pauze suplimentare de odihnă în locuri special amenajate, în conformitate cu recomandărilor autorităților, locuri în care purtarea măștii nu este obligatorie și personalul poate respira liber pentru a se menține un nivel normal al saturației oxigenului în corp.

ALRO a implementat protocoale și proceduri complexe de la declanșarea crizei sanitare COVID-19, în coordonare cu autoritățile centrale și locale și cu respectarea recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății pentru șantierele industriale.

Toți angajații au primit materiale și echipamente medicale de protecție

Toți angajații au primit materiale și echipamente medicale de protecție și au fost instruiți cum să acționeze pentru a preveni infectarea cu noul COVID-19, zonele fabricii sunt curățate, igienizate și dezinfectate în mod regulat, recomandările privind păstrarea distanței fizice și a măsurilor de igienă au fost marcate vizual în incinta locațiilor, panouri de plexiglass au fost montate în anumite zone, iar compania realizează în timp real testări punctuale preventive.

Încă din faza incipientă a crizei sanitare COVID-19, ALRO a realizat simulări privind planurile de urgență și de continuitate a activității pentru situația în care unul sau mai mulți angajați s-ar infecta cu noul COVID-19, astfel încât operațiunile să nu fie afectate, iar produsele să fie livrate fără întârzieri, conform obligațiilor contractuale.

În plus, ALRO are propria brigadă de pompieri, care este complet operațională în interiorul fabricii sale, cât și propriul său dispensar medical și a dispus de un ajutor considerabil din partea companiei sale afiliate de securitate, Rivergate. Toate aceste entități sunt în alertă 24/7.

Compania a sprijinit eforturile de prevenire și atenuare a efectelor COVID-19

Compania a sprijinit eforturile de prevenire și atenuare a efectelor COVID-19 prin donarea a peste 440.000 RON către Spitalul Județean de Urgență Slatina, Crucea Roșie Română, Olt și Asociația Internațională de Poliție din România, Olt, precum și prin donarea de echipamente de protecție, veste reflectorizante și aparate video pentru termoscanare.

De asemenea, ALRO a sprijinit și Spitalul Fundeni din București cu 30.000 RON pentru achiziția de echipamente de testare pentru personalul medical și pacienți.

- PUBLICITATE -