ALRO își testează pentru COVID-19 angajații cei mai expuși

  • Alro are propriul său cabinet medical, deschis 24 de ore din 24, care monitorizează constant sănătatea personalului;
  • Uzina ia în calcul asigurarea unor curse speciale pentru angajații săi care să asigure transportul de acasă la serviciu și înapoi, pentru a evita utilizarea transportului public;
  • Toate procedurile și protocoalele complexe implementate până în prezent au asigurat continuitatea operațiunilor și ca lanțul de aprovizionare și livrare să fie gestionat așa cum era programat 

ALRO a început un proces de screening cu teste rapide pentru COVID-19, finanțate de companie, pentru unii dintre cei mai expuși angajați ai săi. Personalul de la Departamentul de Transporturi a fost prima categorie testată.

Uzina a implementat protocoale și proceduri complexe, în coordonare cu autoritățile centrale și locale și cu respectarea recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății pentru șantierele industriale începând din faza incipientă a acestei situații pandemice.

Toți angajații au primit materiale și echipamente medicale și de protecție, precum măști, mănuși, salopete și au fost instruiți cum să acționeze pentru a preveni infectarea lor cu COVID-19. Toate zonele fabricii sunt curățate, igienizate și dezinfectate în permanență. Angajații trebuie să-și declare periodic (frecvența variază în funcție de zona de muncă) starea de sănătate sau orice contact cu persoane potențial infectate.

Compania analizează, de asemenea, posibilitatea de a oferi angajaților săi transportul de la domiciliu la serviciu și înapoi, pentru a evita utilizarea transportului public și, astfel, pentru a diminua și mai mult riscul de infectare.

ALRO a simulat deja planuri de urgență și de continuitate a activității pentru situația în care unul sau mai mulți angajați ar fi infectați cu COVID-19, astfel încât să nu fie perturbate operațiunile, iar compania să își continue activitățile, iar produsele să fie livrate fără întârzieri și să-și respecte obligațiile contractuale.

ALRO are în interiorul fabricii propria brigadă de pompieri, care este complet operațională, cât și propriul său dispensar medical și a beneficiat de un ajutor considerabil din partea părții sale afiliate, Rivergate, compania de securitate. Toate aceste entități sunt în alertă 24/7.

- PUBLICITATE -