Am fost la o ședință foto de agenție să testăm mai multe mituri urbane

Slatina Buzz! a participat la o ședință foto a agenției de modeling Star Beauty. Scopul nostru a fost să testăm pe teren mai multe mituri urbane legate de această activitate.

O ședință foto profesională durează enorm

Când am plecat la locația unde urma să se desfășoare ședința, eram convinși că în maxim două ore o să fim acasă. Mare greșeală! Totul a început la ora 17:00, iar noi am ajuns acasă în jur de ora 1 noaptea.

La o ședință este nevoie de mai mulți oameni decât am crezut

La o ședință foto participă nu doar fotograful și modelele, așa cum am crezut inițial, dar și alte persoane care ajută la buna desfășurare a acesteia. De la stilistul care aranjează modelele, la persoanele care se ocupă de ținute, de partea tehnică, astfel încât fotograful și personajele principale ale fotografiilor să se concentreze pe obținerea celor mai bune cadre.

Fotograful este cel care conduce echipa și ședința foto

Fotograful, în cazul nostru Viorel Ionescu, este cel care coordonează toate activitățile din locație, de la obținerea cadrelor perfecte, modul în care se așează modelele în fotografii, ținuta acestora, dar și luminile și echipamentele necesare. Toate fotografiile se fac după o discuție prealabilă a echipei asupra pozițiilor, expresiilor. Ne-a plăcut că toate ideile sunt luate în considerare.

Modelele sunt oameni obișnuiți

Cu toate că am plecat la drum cu ideea că vom întâlni modele cu atitudine de vedete, am avut șansa să cunoaștem două persoane deosebite, cu visuri, aspirații și atitudine normală, alături de care am râs și ne-am simțit foarte bine.

O ședință foto profesională înseamnă foarte multă muncă

O ședință foto înseamnă foarte multă muncă, mai ales din partea modelelor și a fotografului, dar nici efortul depus de restul echipei nu este de neglijat. Cu toate acestea, este o muncă distractivă, iar timpul și oboseala trec foarte repede.

- PUBLICITATE -