Astro-numerologia dincolo de cuvinte

Recunosc rușinată, că ajunsă în locul unde se stabilise întâlnirea, luând loc și ascultând conversația care pentru mine trebuia să devină un subiect de articol, am rămas mută. Erau explicate diferite aspecte ale vieții materiale, auzeam pentru prima dată anumite cuvinte.

Nu ajunsesem acolo total pregătită, însă, fiind pusă în fața faptului împlinit am devenit conștientă că, de fapt, nu știam nimic. În primă fază, ascultam fără să scot un cuvânt, pot spune că nu îmi place să intervin acolo unde simt că nu pot ajunge măcar la un nivel decent de apropiere față de tema principală, însă, cu timpul am realizat că, oricât de atentă voi fi, oricât de tare îmi voi da silința, nu voi putea înțelege decât ceea ce îmi e dat să înțeleg.

Făcând o scurtă căutare pe google, introducând termenul de „astro-numerologie”, veți da de definiții prea complicate sau prea simpliste, niciuna care să cuprindă esența a ceea ce mie personal mi s-a transmis. După o lungă discuție în care am dezbătut subiecte care mai de care mai controversate pentru fiecare dintre noi, cei prezenți din redacție, expunându-ne punctele de vedere și încercând cu ardoare să ne demonstrăm reciproc că știm mai mult decât știam de fapt, orele au trecut, iar singurul gând cu care am plecat a fost legat de dorința de a fi putut petrece mai mult timpul cu Doamna Veronica DICU, astro-numerolog, subiect al acestui articol.

Studiând și practicând științe oculte de peste 15 ani, uimindu-ne cu discuții elocvente și complexe, Doamna Dicu ne-a împărtășit câteva informații despre ceea ce înseamnă de fapt „astro-numerologia”: „Astrologia și numerologia în afara cursurilor acreditate ale școlilor Fidelia și Helios le-am studiat pe cont propriu observând comportamentele umane in diferite împrejurări și sub influența anumitor structuri energetice specifice astrologiei și numerologiei.”

Despre numerologie ne-a vorbit ca fiind una dintre specializările sale: „Avem 9 cifre, de la 1 la 9, niciuna mai bună și niciuna mai rea, toate având două valențe, fiind în dualitate. Nu există bine fără rău, sau plus fără minus (Legea dualității).”

Am aflat, de altfel, că fiecare cifră are propia sa semnificație:

  1. Reprezintă „liderul”;
  2. Senzitivul/sensibilul;
  3. Comicul sau comediantul, care este și bun afacerist sau creativ;
  4. Muncitorul;
  5. Călătorul/comerciantul;
  6. Familist, venuțian, care are tot ce ține de frumusețe și estetic;
  7. Se zice că este un Dumnezeu, că ne aduce pe noi în starea de apropiere de Acesta, toată viața unui 7 duce către studiu, către înțelegere. Este introvertit, tace și ascultă, are o necesitate a sa de liniște;
  8. Bancherul; Conducător. Cifra 1 este liderul în sine, dar 8 este cel care ține de lumea materială, 1 fiind lider oriunde, 8 fiind o necesitate unde apare nevoie de a face bani.
  9. Le cuprinde pe toate celelalte. Altruistul. Este un foarte bun conducător, cunoscător de Dumnezeu, are o anumită stare de sensibilitate pentru că absoarbe orice emoție din jurul său. Dintre toate 9 este cel care a ajuns la apogeu.

„Despre fiecare cifră se pot scrie cărți întregi”, cum se leagă însă însă numerologia de astrologie? Explicația a fost simplă: „Numele este cel ce îți arată cum îți vei îndeplini tu harta natală, cum vei aduce tu în această lume calitățile sau ceea ce ai de acționat în toate domeniile, de la personalitate până la starea de cunoaștere. Se poate însă, ca uneori numele să nu fie în concordanță deplină cu harta natală, tu poți dacă ești destul de conștient, să îi dai altă vibrație numelui care să te ajute să ți împlinești mai ușor harta.”

„Aceste științe sunt accesibile oricui, cu o muncă susținută absolut oricine are rezultate . În vremurile noastre informaţiile sunt foarte accesibile şi în acest fel baza astrologiei şi numerologiei se află cu uşurință. Constat ca întâlnesc din ce in ce mai multi oameni pasionați de aceste științe.”

Pe Doamna Dicu o puteţi găsi în fiecare joi a săptămânii de la ora 16:30 până la orele 19:30, desfășurând diverse activități de autocunoaștere sub formă de workshopuri, la adresa: Str. Arcului, nr. 9, bl. 11A, sc. B, ap. 10, Slatina, Olt, sau pe facebook: Astro Numerologie.

„În urma atâtor ani de studiu , practică şi lucrat cu oamenii am constatat cauzele diverselor situaţii cu care se confruntă oamenii de-a lungul vieții (boli, situații familiale, relațional, cu banii, etc.) şi au fost adunate în cursul despre abundenţa, curățări si îngeri. În acest curs oamenii învăța să identifice cauzele situațiilor lor negative si cum să le curețe. Cursul are o durată de 4 zile si costa 555 de Ron.”

- PUBLICITATE -