Băcanii & comp, a family business

Cozmin Băcanu administrează în prezent firma de organizare evenimente ABC Creative Studio, sau, sub numele de la Registrul Comerțului, SC Băcanii & Comp SRL.

Brandul „ABC Creative Studio” pornește de la iniţialele familiei sale (A-soţia, Andreea şi fiica, Antonia, B-familia Băcanu, C-Cozmin).

Propria firmă şi-a înfiinţat-o în luna aprilie 2018, Job-urile pe care le-a avut l-au ajutat să îşi dezvolte spiritul antreprenorial şi să se informeze în legătură cu diverse lucruri. În momentul de faţă lucrează pentru familia sa, „unica avere”, după cum ne-a mărturisit.

ABC Creative Studio este o afacere de familie, iar Cozmin, împreună cu soţia sa, Andreea, sunt administratori si asociaţi atât în firmă cât şi în viaţa de zi cu zi. Au dorit astfel să devină mai „vizibili” înfiinţându-şi propria afacere şi mixându-şi meseriile în una singură.

„Trebuie să-i dau Cezaurului ce-i al Cezaurului”, afirmă Cozmin încrezător, spunând că soţiei trebuie să îi mulţumească pentru faptul că îi este un suport, confident şi mai ales este cea mai bună mamă, soţie şi prietenă din lume, iar de aceea nu merge la muncă, ci merge să construiască un viitor pentru familia sa.

Impedimentul îl consideră faptul că nu poate să petreacă atâta timp pe cât îşi doreşte cu fetiţa sa, dar aceasta reprezintă şi izvorul motivaţiei lui de a-i oferi un viitor pe măsură.

Felicitări Băcanilor pentru spiritul de echipă şi mult succes în continuare! Să aveţi parte de o viaţă minunată!

- PUBLICITATE -