Burlăcia, între întâmplare și alegere

De vreo 3 ani de zile fug relațiile de mine ca microbii de Domestos, lucru care mă face direct burlac, dar cum stă treaba asta cu burlăcia, e o alegere sau pur și simplu o întâmplare?

Hai să vă spun cum stă treaba asta din punctul meu de vedere.

Deci, după cum spuneam, acum trei ani am pus punct ultimei mele relații „serioase”. Logic că imediat după, fugeam de treburi din astea serioase ca dracul de tămâie și am ținut-o așa o perioadă bună de timp. Îți dai seama că după ce ieșisem dintr-o relație din aia lungă eram ca vaca scăpată în lucernă, adică mâncăm tot ce prindeam și nici că mă mai întorceam acasă.

Să vezi ce frumos a fost în următoarea perioadă, aveam toată libertatea pe care mi-o doream, nu mai trebuia să explic unde sunt și de ce, și nu mai trebuia să mă cert cu nimeni ca să ies seara la bere cu băieții. Am ținut-o așa foarte mult timp, iar apoi cand lucrurile deveneau serioase dispăream ca un ninja la ora cinci, când i se termină programul de spionat urși panda.

După toți acești ani, am reușit să trag oarecum o concluzie: mie nu mi se pare că tu alegi să fii burlac, mai degrabă burlăcia te alege pe tine.

Stai așa, să îți explic cum stă treaba! Deci, de ce te alege burlăcia pe tine? Păi e simplu. În primul rând te obișnuiești cu sentimentul ăla de libertate și nu prea reușești să îi mai dai drumul. Acum să fim serioși, cui nu îi place să facă orice, fix când vrea și fără să fie nevoie să dea explicații, să se ferească sau chiar să mintă?

După, vine la rând și partea financiară, dacă nu mai ai iubită, brusc, ai bani de bere cu băieții și bani de turbina aia pe care zici că o pui de doi ani.

Păi lucrurile astea te fac să te îndrăgostești de burlăcie și să rămâi cu ea mult timp. Nu-i neapărat vorba de singurătate, e clar că o să simți nevoia să ai pe cineva aproape, părțile bune din burlacie sunt tocmai alea pe care le-am enumerat mai sus.

De asta zic eu că burlăcia te alege pe tine, ea se instalează ușor în viața ta prin lucrurile alea de care simți nevoia după o relație lungă și tot ea rămâne cu tine, deoarece cu binele te obișnuiești ușor. Bine, acum depinde și ce relații ai avut tu.

- PUBLICITATE -