Casting Star Beauty Agency la Slatina

Agenția Star Beauty te invită la castingul susținut la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina în data 26 martie 2017, în intervalul orar 14:00 – 16:00.

Un vis care poate deveni realitate

Agenția le oferă aspirantelor posibilitatea unei cariere în modeling, combinația perfectă între profesionalism, eleganță şi frumustețe. Fetele vor avea oportunitatea de a calca pe urmele unor modele celebre.

Intenția Star Beauty Agency este de a prezenta oportunițile pe care le oferă, celor cu potențial de model şi şansa de a participa la cele mai renumite concursuri la nivel național şi internațional, de a apărea în reclame şi filme tv, hostess, etc.

Pentru a face parte din agenție trebuie sa ai un look sănatos şi natural, personalitate puternică şi calități fotogenice, dar e de asemenea important ca imaginea ta să corespundă trendurilor actuale în lumea modei.

Pentru a participa la preselecții, candidatele trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani şi înăltimea de cel puțin 1,67 cm. Experiența de model nu este necesară. Înscrierile și cursurile sunt gratuite.

Pentru mai multe infomații urmărește pagina de Facebook Star Beauty Agency sau sună la telefon (+40) 767447917.

- PUBLICITATE -