Ce aduce 2021 pentru angajați?

Incertitudine, stres, performanță scăzută sau putere de adaptabilitate, reacții rapide și eficiente și mai mult bine atât profesional, cât și personal?

De răspunsul la această întrebare depind acțiunile factorilor de decizie din fiecare companie.

Studii din Statele Unite și din UE arată că peste 46% dintre angajați declara că simt nevoia de suport emoțional, iar peste 80% au nevoie de suport constant pentru a depăși perioada grea marcată de pandemie.

Înainte de 2020, în România 3 din 10 angajați declarau că au nevoie de suport pentru bunăstarea lor, in prezent cifrele aproape că s-au dublat.

Astăzi, să ai grijă de starea de bine a angajaților este ceva mai mult decât un pachet de beneficii pentru sănătate, este deja un complex de acțiuni pentru un business de succes.

Politică de wellbeing a angajaților trebuie să aibă o abordare holistică, care să includă 5 elemente esențiale: carieră, viață socială, partea financiară, apartenența la o comunitate și sănătatea fizică a angajaților.

Mai mult, maximizarea punctelor forte ale angajatului constituie o componentă vitală atât a angajamentului cât și a bunăstării acestuia. Este demonstrat că atunci când atât angajamentul cât și bunăstarea sunt la cote ridicate și nivelul de performanță este la fel de sus.

Pentru a crește performanța, managerii trebuie să fie atenți la nevoile angajaților, fizice, emoționale și psihologice, fie că lucrează de la birou sau de acasă.

Lifecare Essentials, companie cu experiență internațională în producerea și livrarea de bunuri și servicii pentru sănătate, a lansat programul de wellbeing We Care Together.

We Care Together este un program  creat din dorința de a aduce pe piață de wellbeing din România un concept nou, complet personalizabil, în funcție de tiparul și nevoile angajaților și companiilor partenere. We care Together este răspunsul nostru la problemele moderne și vechi totodată ale angajatului: stres, sentimentul de nepotrivire la locul de muncă, sentimentul de inutilitate, dezangajare, lipsa de apartenența la o cultură și o comunitate, sentimentul că angajatul că individ nu contează, lipsa de performanță, retenția slabă.

We care Together este un program 100% personalizabil, componenta sa de baza și piesa pe care clădim programul este analiza de wellbeing a angajaților. În funcție de rezultatele profilului angajatului, împreună cu arhitectul politicii de wellbeing din fiecare companie, construim structura programului cu activități de învățare, relaxare, sport, nutriție, reconectare și community building.

Dacă vrei să aflii cum poți personaliza programul We Care Together pe nevoile angajaților din compania ta e nevoie doar să contactezi Lifecare Essentials România pe Linkedin sau poți scrie un e-mail la adresa [email protected].

- PUBLICITATE -