Crăciun și Revelion în Slatina. Unde mergem?

Sfârșitul anului, așteptat cu entuziasm de fiecare dintre noi, se apropie cu pași repezi. Slatina Buzz! vă prezintă câteva restaurante, cluburi, pub-uri și hoteluri din Slatina unde ai putea petrece Crăciunul și Revelionul.

Crăciun

Retro Electro îți propune să „Let’s make magic” într-un setup diferit de cel obișnuit. Pornind de la faptul că mulți dintre cei plecați se întorc în perioada asta acasă, organizatorii vor să reînvie conexiunile dintre oameni prin muzica din perioada Atomic / MTV, muzică românească și străină din anii 90-00.

Memphis Pub te invită la Social Christmas pentru „socialize, unwind and relax”, iar Old Irish Coffee Pub organizează Christmas Party, „like a rockstar”.

Casa Domnească organizează un eveniment tradițional pe terasa încălzită cu Sorin de la Slatina și Trupa Taverna. Meniu: aperitiv rece: tobă de casă, lebăr de casă, șuncă de casă, chifteluțe de porc, ouă umplute, telemea de vacă, ceapă verde, salată de icre de casă, salată boeuf de casă, pâine de casă. Fel principal: porc proaspăt tăiat la proțap cu cartofi la cuptor și murături țărănești. Desert: plăcintă tradițională de gutui. Preț: 150 lei/persoană (nu include băuturi).

Ambasador Christmas Party cu invitatul special Marcela Fota și Miruna și Ionuț Stoica Band. Free Bar și platouri surpriză.

Revelion 2020

City Hotel Happy New Year 2020, cu band live Mihaela și Adrian Mondescu și foc de artificii la trecerea dintre ani. Meniul include gustare rece, gustare caldă, fel principal, desert, cafea, open bar. Prețul este de 370 lei / persoană.

Hotel Bulevard Prestige organizează o petrecere de revelion cu muzică live asigurată de formația Viorel de la Slatina. Meniul, care are un preț de 330 lei / persoană, conține gustare, pește, traditional corner, fel principal, desert, candy and fruit bar și open bar.

Hotel Senator. Costul unui meniu este de 250 lei / persoană și conține starter, gustare rece, gustare caldă, friptură, desert, open bar. Atmosfera va fi întreținută de formația Dinamic.

Retro Electro te invită să petreci trecerea dintre ani alături de prieteni, într-o atmosferă primitoare și călduroasă, ca acasă. Gustările și voia bună nu vor lipsi, iar muzica vă va purta în pași de dans. Acces: 50 lei de persoană.

Casa Domnească Revelion Big Party. Meniu Anul Nou: gustare rece, gustare caldă, fel principal (antricot de vită cu cartofi gratinați, salată rucola și sos demi-glaze), desert (mousse de ciocolată cu înghețată de vanilie și dulceață de vișine). Open bar. Atmosfera va fi întreținută de formația Big Party. Preț meniu: 300 lei/persoană.

Art Events organizează petrecere de Revelion în toate cele patru saloane din strada Textilistului. Dacă locurile în Sala Silver sunt epuizate la ora redactării acestui articol, mai sunt disponibile locuri în Sala Diamond (220 lei), Sala Platinum (320 lei) și Sala Gold (350 lei). Se oferă un discount de 20 lei / persoană pentru grupurile mai mari de zece oameni. Vor întreține atmosfera Sorin de la Slatina, Cristi Gughea, Coco de la Slatina, Cristi Predoaica, Ansamblul de călușari Piatra-Olt.

Dolce Vita. Prețul unui meniu este de 250 lei / persoană, iar atmosfera va fi întreținută de DJ COSTI BAMBBU.

Chateau Blanc vă invită la Nuit Brillant pentru a aduce un plus de strălucire trecerii dintre ani. Programul artistic conține: muzică de petrecere, muzică ușoară, cabaret (Taraful Năsturică, Valentin Dinu, Black Diamond Cabaret). Prețul este de 450 lei / persoană. În plus, veți avea un meniu atent selectat, open bar, tort aniversar, tombolă cu surprize, decor de iarnă.

Baroc Cafe Pub – New Year Party cu DJ Daniel Flavius și DJ SMK. Colloquia vă așteaptă de Revelion la distracție maximă cu DJ. Prețul unui meniu este de 300 lei și include open bar.

Casa Oltenească organizează o petrecere de revelion tradițională, iar meniul costă 100 lei / adult, 50 lei / copil. Muzica este asigurată de Karmen Live Music.

Revelion în Parcul Tineretului

Matteo şi Direcţia 5 sunt capetele de afiş ale spectacolului de Revelion pe care îl organizează Primăria Slatina în seara de 31 decembrie. Evenimentul se desfăşoară pe scena amplasată în apropierea Parcului Tineretului şi Târgului de Crăciun.

Concertul începe la ora 21.30, cu trupa locală Alutus. Distracţia continuă de la 22.35 cu Matteo și Direcţia 5, trupă care va concerta de la ora 23.20. La trecerea dintre ani, cerul Slatinei va fi luminat de un foc de artificii.

- PUBLICITATE -