Cum arată întâlnirea perfectă pentru tine?

Făcând un exerciţiu de imaginaţie gândeşte-te la două tipuri de întâlnire:

1.Ieşitul în club doar cu prietenii şi poate combinii ceva pe acolo,s au poate cu iubita, dar tot club să fie.

2.O ieşire la restaurant doar cu iubita, viitoarea, apoi poate un spectacol şi dacă eşti norocos o cafea, dimineaţă, la tine sau la ea, depinde de caz.

Prima întâlnire va decurge gen: Tu şi trei, patru, zece amici de băutură plecaţi în club cu banii de alocaţie şi turnaţi în voi ca Oana Roman la Dristor. Urmează dans, pui ochii pe o tipă, te apropii de ea, ea se freacă sănătos de tine iar mai târziu poate plecaţi acasă la tine sau la ea unde rămâne de văzut ce o să se întâmple.

A două întâlnire te prinde la ora 19:00 în faţa uşii sale cu un buchet de flori în mâna, îmbrăcat elegant şi gata să surprinzi prin orice cale fata de lângă tine. Ea îţi deschide uşa iar ţie îţi pică faţă când o vezi îmbrăcată cu o rochie ridicată perfect cât să te ridice şi pe tine, dar încât să nu vezi bucăţică de piele.

La restaurant totul e liniştit, frumos, discutaţi despre viaţă, despre copilărie şi despre alte nebunii. După puteţi merge la o piesă de teatru, acolo ai posibilitatea perfectă să o ţii în braţe şi poate chiar să o săruţi.

Dacă totul a mers cum trebuie sigur o să rămână la tine peste noapte, iar de dimineaţă ea va face cafeaua pentru tine.

Ştii care e partea frumoasă aici? În acest caz vei avea parte de dragoste şi pasiune nu de sex sec, iar după povestea asta ea sigur nu va pleca imediat, uneori poate rămâne chiar o viaţă întreagă lângă ţine.

Tu ce alegi?

- PUBLICITATE -