Cum poți publica un anunț într-un cotidian național?

Fie ca vorbim de citatii, licitatii, adunari generale, convocatoare, oferte de serviciu sau autorizatii de mediu, ai nevoie sa publici anuntul intr-un cotidian national.

Prin Anunturi Ziar, clientii persoane fizice sau juridice pot publica direct si fara costuri ascunse un anunt in editia din ziua urmatoare a unui cotidian national.

Doar prin AnunturiZiar.ro ai acces la cel mai convenabil pret din piata, numai 0,64 lei / cuvant, indiferent de categorie. Fara costuri suplimentare, comisioane si alte taxe ascunse! Nu se aplica TVA!

Anuntul apare in editia din ziua urmatoare, iti trimitem gratuit ziarul la adresa indicata, plata anuntului se face dupa aparitia acestuia si ai garantat cel mai bun pret posibil!

Buzz! Publishing este agentul exclusiv de publicitate, marketing si comunicare al ziarului Curierul National, prin urmare toate preturile afisate nu contin comisioane sau alte taxe ascunse.

Pentru a veni in sprijinul clientilor autoritati publice locale sau centrale, Buzz! Publishing are toate produsele listate si in platforma SEAP-SICAP.

- PUBLICITATE -