Dacă n-o seduci, se duce …

„Dacă n-o seduci se duce” sau “Seduce și se duce” sunt unele din mesajele la modă pe platformele sociale.

Problema cea mai mare este că aceste mesaj sunt postate fie de copile cu vârste medii de 14-15 ani, fie de copile ceva mai mari, care seduc și uită să se ducă.

Draga mea, mesajele alea “interesante” nu te fac pe tine să pari mai greu de abordat, sau poate te fac, pentru unii de categoria ta, dar un barbat la “patru ace”, așa cum vrei tu lângă tine, urăște genul ăsta de femei. Știi de ce? Pentru cp astea nu sunt gata de relații serioase, de unde stat acasă seara, de unde preparat masa pentru iubitul tău, sp-i faca mp-sa, tu nu ești femeie de casă!

Tu trebuie să stai prin cluburi, să dansezi, să te e distrezi, să te afișezi. Dar de citit, draga mea, pe când? De făcut un viitor, când? Bărbaților la “patru ace” le plac femeile sigure pe ele, femei care au un trecut frumos și cu care își pot face un viitor împreună, un bărbat de genul acesta nu vrea să muncească și să își țină femeia prin cluburi, vrea să o vadă cum se luptă să fie frumoasa tot timpul. Dacă conduci un Range trebuie să fie cumpărat de tine nu de el, doar așa poți arăta că ești o femeie puternică și nu una întreținută.

Draga mea, dacă vrei lângă tine un domn, trebuie sa începi să te comporți ca o doamnă. Gata cu băutul în cluburi, cu dansul din fese pe mese, gata cu mesajele din cărți pe Facebook. Stai acasă, citește, exersează-ți gătitul, iar când ieși îmbracă-te classy nu vulgar.

- PUBLICITATE -