De ce să fii ego, când poți fii eco?

Proiectul Go Green, Not Ego este derulat de Asociația Studenților Economiști din Oradea și finanțat de Comisia Europeană prin Programul DEAR (Development Education and Awareness Raising), prin intermediul Fundației “Alături de Voi” România.

Fiind din Slatina, la acest eveniment poți participa NUMAI la trainingul ONLINE din 15 decembrie, între orele 16-19:00. Pentru asta, bifează opțiunea training online din formularul de înscriere.La final, o să primiți o diplomă de participare pe mail.

Go Green, Not Ego presupune abordarea problemei poluării intensive a patrimoniului natural din județul Bihor (spațiile publice verzi, resursa de apă potabilă, parcurile publice).Zi de zi ne confruntăm cu această problemă. Starea apelor este din ce în ce mai șubredă din cauza poluării masive, îndeosebi din cauza industriei textile , industriei constructoare de mașini și utilaje și a mașinilor necorespunzătoare normelor de exploatare.

Numărul minim de mașini și scutere electrice ne face să credem că ritmul schimbării a început, dar cu pași foarte mici. Prin intermediul proiectului vrem să ajungem la conștiința atât a oamenilor din județul Bihor, cât și a tinerilor din întreaga țară și să-i motivăm să adopte un mod de viață ecologic și sustenabil.

Dacă problema nu va fi abordată începând de ACUM, riscăm să pierdem resursele vitale finite de care dispunem (apă potabilă, păduri și spații verzi, aer curat).

Te regăsești printre persoanele care vor să contribuie la schimbare? Vrei să înveți cum putem combate împreună aceste probleme?

CLICK AICI PENTRU A TE ÎNSCRIE! Grăbește-te! Doar până pe 10 decembrie te mai poți înscrie!

Link înscriere: https://forms.gle/13m9wYssqSUnSoeMA

- PUBLICITATE -