Doamna Elena are nevoie de ajutorul nostru

Slatina Buzz își propune să aducă constant în atenția voastră și a autorităților un aspect care poate nu vă este deloc străin și anume faptul că în Slatina există oameni la limita subzistenței. 

Este vizibil faptul că sunt oameni foarte bogați, oameni care au un nivel mediu de trai și oameni foarte săraci care nu au din ce să își câștige existența, nu au un loc de muncă și nici ajutoare sociale, iar singura sursă de venit este cerșetoria.

Într-o astfel de situație se află și Elena Bran, în vârstă de 60 de ani. Are domiciliul în comuna Perieți, provine dintr-o familie săracă, reușind să termine numai șase clase. Este mama a cinci copii, care au ales să plece la muncă în străinătate, pentru un trai mai bun. Cu ceva timp în urmă, Elena își câștiga existența din colectarea peturilor depozitate în spațiile special amenajate până când aceste locuri de depozitare a gunoaielor au fost înlocuite cu containare subterane.

Din această cauză, singura soluție pentru ca ea să supraviețuiască este cerșetoria. Cine dorește să o ajute pe Elena Bran, o găsește pe Aleea Muncii, în fața maga-zinului Pandipo.

- PUBLICITATE -