Fabrica de Idei „Antreprenoriat” – 29 martie 2017

Slatina Buzz! a lansat seria de conferințe dedicate tinerilor din județul Olt și din regiune cu o primă ediție a evenimentului „Fabrica de Idei” în data de 29 martie, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

„Fabrica de Idei” a fost organizată în parteneriat cu Fundația pentru Tineret Olt și Uniteam Production.

Sub tema principală „Inspirație”, conferința „Fabrica de Idei” a atins următoarele obiective:

  • Prezentarea de experiențe pozitive personale, care vor genera soluții practice la probleme și oportunități de viitor pentru tineri;
  • Extinderea orizontului tinerilor prin asimilarea unor idei noi, concepte, sfaturi;
  • Facilitarea interacțiunii dintre profesioniști și elevii de liceu;
  • Creșterea încrederii tinerilor în capacitățile proprii și în posibilitățile de dezvoltare a unei cariere în România;
  • Provocarea spiritului antreprenorial și a creativității participanților;

Speakeri

Raluca Chiru – Antreprenor

Raluca are 28 de ani și 9 ani de activitate profesională, la bază fiind jurist. Raluca este antreprenor din 2013, fiind fondatorul Librăriei Verona Slatina și al magazinului Ia Tradițională. Înainte de a deschide prima afacere, a lucrat numai în mediu privat, de la personal assistant la project manager în achiziții publice.

Alexandru Chelaru – Designer

Alex are 27 de ani și este creator de accesorii de modă. A început să facă accesorii din pasiune, ca mai apoi totul să se transforme într-un business. În prezent este proprietarul Alex Chelaru Creations.

Marius Constantin – Campion European Freestyle Skateboarding

Marius Constantin este cel mai cunoscut freestyle skater profesionist din România, dublu campion european şi vicecampion mondial. De la începutul anului 2015 o firmă de skateboarding din Ungaria îi produce propria placă, iar din acest an are propriul magazin, Nose&Tail Skateshop.

Lidia Dumitru – Communication Wizard

De la angajat la antreprenor, Lidia are 10 ani experiență în industria comunicării, în ultimii 4 ani activând în antreprenoriat. În prezent este proprietarul agenției MD Communication. În trecut a lucrat 6 ani in top agenții de publicitate și ca jurnalist de business și travel.
https://www.youtube.com/watch?v=XvTfaCjjaag

Bogdan Hățiș – CTO / Programator

Bogdan are 29 de ani și o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea aplicatiilor pentru Windows sau Web. Este Director Tehnic la Soft Pepper și asigură implementarea soluțiilor software inovatoare în proiectele companiei.

Parteneri

Gazeta Nouă  //  Radio Slatina  //  Star Beauty Agency

- PUBLICITATE -