Ghid turistic audio pentru românii și bulgarii de la frontieră

Asociatia CCMP Europroject Slatina le aduce romanilor si bulgarilor din zona transfrontaliera un ghid turistic audio cu 1500 de atractii turistice. 

CCMP Europroject implementează pe o perioadă de 24 luni, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa (CCI-Vratsa) şi Camera de Comerţ şi Industrie Ruse (CCI-Ruse), proiectul CBC Audio Travel Guide pentru a îmbunătăți utilizarea durabilă a patrimoniului resurselor naturale și a patrimoniului cultural.

Proiectul işi propune identificarea a aproximativ 1500 obiective turistice din cele 15 judeţe transfrontaliere Romano-Bulgare. Aceste obiective turistice vor fi distribuite în 5 categorii de importanţă, precum:  cultural; religios; divertisment;  sport; sănătate.

Serviciul funcționează concomitent drept ghid turistic pentru România și drept ghid turistic pentru Bulgaria. Acesta oferă informații cu privire la fiecare dintre cele 1500 de destinații turistice vizate în proiect intr-un mod interactiv, extrem de accesibil pentru turiști. Ghidul este disponibil în trei limbi, română, bulgară și engleză.

Serviciul telefonic Audio Travel Guide

Serviciul telefonic este disponibil 24/ 24 ore, fără a fi necesar să te afli în locația aleasă. Accesarea ghidului audio prin această metodă nu atrage după sine costuri.

Aplicația mobilă Audio Travel Guide

Ai la dispoziție aplicația de ghid turistic audio. Aceasta dispune de sistem de GPS integrat, astfel că funcționează și în mod offline. Aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store (pentru sistemul de operare iOS) și în Play Store (pentru sistemul de operare Android).

ASOCIATIA CCMP EUROPROJECT
Str. Mihai Eminescu, nr. 35, Slatina

- PUBLICITATE -