Hai la Universitate !

Pentru că foarte mulți elevi din județul Olt aleg să studieze mai departe la Universitatea din Craiova, m-am hotarât să merg astăzi în cadrul Zilei Porților Deschise pentru a cunoaşte şi pentru a vă prezenta ofeta lor educatională, precum şi modul în care au reuşit să atragă mulți elevi olteni.

Dacă doriţi să luați contact cu mediul universitar, vă anunț că mâine, 22 mai între orele 10-16:00 este ultima zi în care puteți să faceți asta! Probabil distanța mică dintre cele două județe şi intrarea pe bază de dosar constituie cele mai importante motive pentru a alege această instituție de către olteni.

Avion cu celule fotovoltaice

Standuri cu pliante, cărțulii, stegulețe, bombonele, citate, baloane, maşini, avioane, icoane şi cu multe altele întâmpină vizitatorii Universității. Cadrele universitate împreună cu studenții îşi promovează într-un motiv creativ facultatea de care aparțin.  Tot ei (studenții) se implică în numeroase activități şi pot alege să studieze în străinătate prin proiecte Erasmus.Din ce mi-au spus studenții, bursa lunară este în jurul sumei de 600 lei(se acorda şi pe perioada vacanței), iar cazarea la cămin se învârte în jurul sumei de 200 lei/lună, condițiile fiind bune.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre facultăți, vă invit să citiți informațiile de pe pliante ! De asemenea, puteți să contactați facultatea care vă interesează printr-un mesaj pe rețele de socializare.

Şansele de angajare există şi sunt chiar multe: fie că sunteți remarcați în timpul facultății de către un angajator sau un cadru universitar vă recomandă, totul este posibil! Contează doar să vă implicați şi să studiați!

- PUBLICITATE -