În 2018 e din ce în ce mai greu de găsit „bărbatul visurilor tale”, sau pe frumoasa Cenușăreasa

Dacă bărbații sunt fete, femeile sunt… chiar foarte greu de găsit. În 2018 e din ce în ce mai greu de găsit „bărbatul visurilor tale”, sau pe frumoasa Cenușăreasa. De ce? Pentru că al tău cavaler e la pensat și Ileana Consânzeana are un scandal de rezolvat cu gașca de la bloc.

Schimbare asta a venit relativ brusc, cu apariția celui de-al treilea val de feministe și schimbarea totală a imaginii femeii și a stigmei față de vorba bunicii de „a fi o domnișoară”.

Domnișoarele noastre s-au emancipat, nu le mai trebuie bărbați, de aceea i-au și făcut feminini. „Geacă de fâș roz, pantaloni suflecați până la genunchi, plimbi un bichon în fața blocului și te dai bărbat?”, o glumă făcută de niște puști care are destul de mult adevăr.

Mai peste tot se găsesc acum specimene de hominizi purtători de organe genitale masculine ce adoptă stilul androgin cu pretenția de a fi considerați niște macho-men.

Schimbarea asta de roluri a împărtit lumea în două: adepții stilului și oamenii ce ridică o sprânceană și chicotesc la vederea lor. Din nou, de ce? Pentru că acești indivizi sunt o caricatură a bazei sexului opus, vor să fie ceea ce nu sunt „în numele modei și a trendurilor”, dar în esență rămân tot Adam și Eva, de notat „Adam și Eva”, nu „Ada și Steve”.

Ca orice în viață, ori e făcut cum trebuie, ori mai bine o lași așa. „It’s okay to be gay so go gay all the way”, decât să fii reprezentația înjumătățită a unui concept. Nu are nimeni nimic cu ei, ba da, dar corectitudinea politică intervine aici, oricum dacă e de scandal nu se bat ei personal, își sună iubita că doar e mare bătaușă și face sală și box.

„Zoe, fii bărbată!”, dar nu tot timpul și nu zic asta doar ca să îți smulg drepturile la libera exprimare prin haine și comportament și nu zic asta oricui.

Din nou, tot articolul ăsta e adresat celor cu pretenții contrarii față de ceea ce sunt și celor care o duc spre ridicol.

Femeia, FEMEIA în adevăratul ei sens trebuie să fie capabilă să facă anumite „treburi bărbătești” și să fie independentă de sexul opus, nu să fie în totalitate sexul opus. E sexy să vezi o fată „tomboy”, nu să vezi o fată mai băiat ca tine sau invers, un băiat mai fată ca tine. Spuneți-mi că n-am dreptate, eu îmi spun de modă veche, sunt de acord cu schimbările rapide ale secolului, ale erei digitale și restul, dar mereu au existat, de când omul, niște reguli care au separat și au dat mai mult fler și intrigă celor două sexe, iar dacă cele două devin unul, unde mai e farmecul?

- PUBLICITATE -