Instagram te avertizează când ești în pericol de a-ți pierde contul

Instagram va afișa o notificare pentru a avertiza utilizatorii care încalcă regulamentul comunității, în cazul în care contul lor este aproape de a fi dezactivat. Compania deținută de Facebook și-a actualizat, de asemenea, politicile de conținut neadecvat.

„Aceste modificări ne vor ajuta să detectăm rapid și să eliminăm conturile care încalcă în mod repetat politicile noastre”, a arătat Instagram într-un post de pe blog.

În conformitate cu noua politică de dezactivare a contului, compania va elimina și conturile cu un anumit număr de încălcări într-un anumit interval de timp. În prezent, Instagram dezactivează conturile care au un anumit procent de conținut care încalcă drepturile de autor. Compania declară că noua politică urmărește să facă oamenii „responsabili pentru ceea ce fac pe Instagram”.

Acesta notificări vor afișa o listă de conținut, inclusiv postări, comentarii sau povestiri postate de către utilizatorul ce ar putea fi eliminat pentru încălcarea regulamentelor comunitare, împreună cu avertismentul că respectivul cont poate fi șters.

- PUBLICITATE -