Iulian Ivașcu, antreprenor și videograf

Nu cu mult timp în urmă am avut ocazia să-l cunosc pe Iulian Ivașcu, un tânăr pasionat de videografie, de tehnologie și proaspăt antreprenor.

Originar din Slatina, Iulian și-a dat repede seama că marea lui pasiune este videografia. În urmă cu patru ani începe să lucreze în domeniu, ca fotograf prin pub-uri, dar și la evenimente de familie. Peste doi ani se alătură echipei Joker Events, cu care colaborează ca fotograf.

Dar, după un timp, realizează că nu-și găsește locul ca fotograf și încearcă partea video, sau videografia, cum îi place să îi spună. După câteva încercări, care dau rezultate bune, primește și prima confirmare a talentului. Participă la „Mariage Fest”, probabil cel mai mare târg de nunți din România, unde organizatorii îi oferă un stand gratuit, în schimbul câtorva filmulețe. În ceea ce privește tehnologia, se poate spune că lucrează tot din pasiune.

Atras de tehnică de mic, urmează un liceu de profil, apoi se angajează la o sală de jocuri, loc de muncă pe care îl consideră foarte important și care l-a propulsat în cariera ulterioară la Ultra Pro Computers, unul dintre cele mai mari magazine de calculatoare din Slatina.

2017 este anul în care Iulian Ivașcu își îndeplinește visul și reușește să deschidă propriul service, Repar.pro, la intersecția străzilor Arcului cu Sergent Maj. Dorobanțu Constantin, unde vă așteaptă cu povești deosebite despre videografie.

Vezi un filmuleț realizat de Iulian, cu peste 40.000 de vizualizări până acum:

- PUBLICITATE -