Lucruri pe care oamenii care se consideră norocoși le fac și pe care tu le eviți!

Descoperă care sunt acele lucruri pe care oamenii norocoși le fac, dar pe care tu eviți să le faci, iar rezultatul este că nu ai noroc în viață.

Inspiră-te din ceea ce fac oamenii norocoși pentru a avea și tu un dram de noroc!

Cu siguranță ți se pare că unii oameni par să aibă parte de tot norocul, în timp ce pe tine acesta te ocolește și mai degrabă ești vizitat de “fratele vitreg” – ghinionul. Ceea ce face diferența între o persoană norocoasă și una care este ghinionistă este faptul că prima este mereu la locul potrivit în momentul potrivit, în timp ce a doua este mai întotdeauna în contra-timp.

De ce unele persoane câștigă jackpotul de la jocuri ca la aparate 77777, în timp ce altele pierd în loc să aibă parte de câștiguri? Învață de la cei care știu cum să-și influențeze norocul și să-l determine “să lucreze” în folosul lor, așa cum se întâmplă cu persoanele care au beneficiat de câștiguri imense la cazinou, jucând pe sume foarte mici. Inspiră-te din acțiunile acelor persoane și o să ai parte de noroc!

Ce fac norocoșii, iar cei mai puțin norocoși evită să facă?

Există o serie de elemente care par comune pentru cei care beneficiază de avantajele oferite de către zeița norocului, iar printre aceste lucruri se numără și următoarele aspecte:

  • Norocoșii se încred întotdeauna în șansa lor – ceea ce înseamnă că sunt foarte pozitivi în ceea ce îi privește și referitor la posibilitățile și eventualitățile care ar urma să li se întâmple. De aceea, ți se pare că mai mereu norocoșii se află în locul potrivit la momentul potrivit, când, de fapt, aceștia nu fac decât să profite de energia pozitivă care ii canalizează într-o anumită direcție. Asta în timp ce tu preferi să aștepți niște împrejurări care să fie clare, fără nicio picătură de tăgadă sau cum s-ar spune în popor “să pice pară mălăiață în gură la nătăfleață”.
  • Norocoșii nu se sperie de necunoscut – cu siguranță că nu te-ai aventura în locuri pe care nu le cunoști, în compania unor persoane pe care abia le-ai întâlnit, așa că, ar fi posibil să participi la o petrecere la care se adună oameni care îți pot oferi niște alternative extraordinare pentru dezvoltarea ta? Gândește-te că nici Cenușăreasa nu ar fi ajuns împărăteasa dacă ar fi ezitat să participe la un bal pentru care nici măcar nu era pregătită.
  • Norocoșii sunt persoane care sunt deschise către orice oportunitate, tratând-o că pe o experiență pe care sunt datori să o încerce – în viață nu știi nici ce ai de pierdut, nici de câștigat, de aceea, atunci când ai parte de anumite oportunități, gândește pozitiv și încearcă să ai parte de o experiență cât mai avantajoasă.
  • Norocoșii știu să se aprecieze și să se prezinte într-un mod avantajos pentru ei – nu-i așa că eziți să te prezinți într-o lumină favorabilă, atunci când știi că lucrurile nu stau așa? Din cauza aceasta nu o să o atragi pe zeițanorocului de partea ta, pentru că preferi să gândești despre tine într-un mod negativ și fără să-ți atribui niște caracteristici care te pot ajuta. Până la urmă ce ai de pierdut? Mai ales că poți să te transformi în ceea ce spui că ești!

Dacă îți dorești ca norocul să devină o parte integrantă a vieții tale, atunci nu-ți rămâne decât să te transformi într-o persoană deschisă către noi experiențe și perspective și acesta o să apară imediat în viața ta!

- PUBLICITATE -