Mai mult decât o baie! Spune NU banalității

Uneori, pentru a te relaxa după o zi stresantă și obositoare de muncă poate fi extrem de la îndemână, chiar mai simplu decât ți-ai putut imagina vreodată!

Baia poate deveni mult mai mult decât o încăpere banală, se poate transforma într-un adevărat spa personal, dacă la amenajarea ei ții cont de câteva detalii pe care le recomandă specialiștii în amenajări interioare.

Iată câteva sugestii, direct de la sursă

Idei pentru decorarea băilor mici

Un spațiu redus pentru amenajarea unei băi te poate pune în dificultate, dacă dorești să montezi o cadă de baie. Există însă o ofertă extrem de diversificată în materie de căzi de baie, astfel că pe site-uri precum sensodays.ro vei putea găsi una care să se adapteze perfect necesităților tale. În caz contrar, te poți orienta spre oferta de cabine de duș, putând alege din oferta celor simple, având multiple opțiuni pentru alegerea unor cădițe pentru duș, sau a unor măști pentru cădițe, care să să se încadreze perfect spațiului. Pentru a aduce spa-ul în baia ta, oricât de mic ar fi spațiul pe care îl ai la dispoziție, montează un panel de duș cu hidromasaj, sau o coloană de duș cu un sistem inovator, care mixează apa cu aerul, oferind o senzație uimitoare si un jet delicat de apa.

Idei pentru decorarea băilor mari

Într-o baie de dimensiuni mari, lasă imaginația să se joace. Ai posibilitatea să montezi o cadă de baie de dimensiunile care să-ți asigure confortul unei sesiuni de spa la domiciliu. Elegantă și practică, cada de baie insulă, din gama free-standing,  îți dă opțiunea de-a o amplasa oriunde dorești în încăpere. Faptul că există baterii de cadă cu montare direct în pardoseală nu te va limita în alegerea designului preferat, având posibilitatea s-o amplasezi chiar pe mijloc, dacă spațiul îți permite. Combină cu un paravan de cadă și optează pentru o cabină de duș walk-in, extrem de comodă la utilizare și care se încadrează perfect într-un spațiu amplu.

Tips&tricks pentru amenajarea unei băi practice

Optează pentru materiale de calitate și dă importanța cuvenită accesoriilor de montaj, care completează obiectele sanitare, cada și cabina de duș:

  • sticla cabinei de duș, sau a paravanului pentru cada de baie este recomandabil să fie securizată și cu un sistem de tratament anti-calcar, astfel curățenia din baie îți va răpi mai puțin timp;
  • optează pentru baterii cu termostat, te vor ajuta să economisești apă;
  • prestează atenție sistemelor de scurgere în general și rigolelor montate la cabinele de duș, pentru o exploatare corespunzătoare și evitarea unor acumulări nedorite de apă;
  • montează cadre și corpuri de accesorii încastrate, care îți vor da posibilitatea să profiți la maxim de spațiul din încăpere și îți vor ușura munca depusă la curățarea obiectelor sanitare;
  • înainte de amenajare, studiază cu atenție oferta de accesorii de baie și stabilește cu precizie instalarea celor care se pliază cel mai bine necesităților tale.

O încăpere de baie bine amenajată se poate transforma în oaza ta personală de răsfăț, așadar alege întotdeauna produsele din gama superioară!

Sursa foto Pexels.com

- PUBLICITATE -