Mc Donald’s Slatina, cel mai modern restaurant al rețelei în România

Mc Donald’s Slatina, prima unitate din județul Olt și a 79-a din țară este cel mai modern restaurant al rețelei din România conform directorului general al companiei, Daniel Boaje.

Restaurantul a fost inaugurat astăzi, în prezența a sute de slătineni, a primarului și CEO Hili Ventures, Melo Hili, proprietarul francizei Mc Donald’s în șase piețe europene, inclusiv România.

Restaurant hi-tech

Mc Donald’s Slatina aduce digital table în camera de joacă, o linie de drive, al 34-lea Mc Cafe cu echipamente noi pe piața locală, self ordering kiosk și servirea comenzilor la masă, prin intermediul unui dispozitiv care identifică masa la care s-a așezat fiecare client.

Restaurantul are 79 de angajați și 11 oameni din alte restaurante locale care vor ajuta pentru o perioadă determinată. „A fost una din echipele foarte ușor de pregătit, cu oameni ambițioși care au devenit parte din familia Mc Donald’s”, a spus directorul companiei.

Comunitatea a primit Mc Donald’s cu brațele deschise

„Vreau să mulțumesc comunității locale, este una din comunitățile unde am primit un sprijin extraordinar. Ar fi durat mai mult să deschidem restaurantul fără sprijinul dumneavoastră.”, a adăugat Daniel Boaje.

„Pentru franciza Mc Donald’s, România este cea mai mare piață pe care activăm, jumătate din cei care lucrează în cadrul francizei fiind angajați aici. Urmărim să mai deschidem cel puțin zece restaurante în țară, întrucât experiența aici este una foarte bună” a declarat Melo Hili, proprietarul francizei.

„Vă mulțumim pentru că ați pus Slatina pe hartă, ați inclus Slatina în rândul marilor orașe. De mult timp încercăm să aducem Mc Donald’s în oraș și iată că am reușit. Noi, Primăria Slatina, am înțeles cât de important este mediul de afaceri și am realizat un mediu sustenabil, clar și vom sprijini în continuare toate investițiile.”, a spus și Primarul Municipiului Slatina, Emil Moț.

Buzz | Video

Foto | Buzz

- PUBLICITATE -