Meditațiile pentru bacalaureat se mută online prin platforma Gata de Bac

Elevii care se pregătesc pentru susținerea bacalaureatului din acest an pot să acceseze platforma de meditații online Gata de Bac.

Astfel, elevii de clasa a 12-a se pot pregăti într-un mod antrenant pentru examen, alături de profesori de specialitate.

Programul de antrenament pentru BAC durează 3 luni, are un cost total de 199 lei pregătire per materie, iar sesiunile de meditații online încep pe 15 martie 2021.

Cei dornici să se antreneze pentru examen se pot înscrie până pe 20 mai 2021.

În cadrul acestui program, elevii parcurg 28 de sesiuni de meditații online per materie, pe parcursul a 3 luni de pregătire, participând la două sesiuni video pe săptâmână, unul de explicare a materiei și altul de verificare.

Sesiunile de meditații sunt disponibile atât Live cât și în format înregistrat, astfel că ele pot fi parcurse și revăzute ulterior.

Pentru sesiunile de verificare, elevii au alături o echipă distinctă de profesori îndrumători, disponibili să le răspundă online la orice întrebări sau să le ofere clarificări suplimentare.

Meditațiile Gata de Bac sunt disponibile pentru Matematică (fiecare specializare – M1 / M2 / M3 / M4) și Limba și Literatura Română, urmând ca alte materii suplimentare să fie introduse în săptămânile viitoare.

Peste 25 de profesori de specialitate din țară vor participa la formarea și îndrumarea elevilor pentru examen.

- PUBLICITATE -