Numeroase premii pentru elevii slătineni la concursul Școala cu ceas

Dogaru Mihai Adrian, Gîlcă Florin Vlăduţ, Buligioiu Victoria, Vasilescu Gabriel Alexandru, Prina Alexandru și Maria Alexandru au luat premiul I

29 de elevi slătineni de gimnaziu au reușit să se întoarcă cu premii de la Concursul Național de Istorie și Geografie ”La Școala cu Ceas”, organizat de asociația omonimă din Râmnicu Vâlcea.

Dintre aceștia, șase elevi au luat premiul I.

La proba de istorie, pentru clasa a-V-aDogaru Mihai Adrian (de la Școala „George Poboran”) și Gîlcă Florin Vlăduţ (de la Liceul cu Program Sportiv), au obținut premiul I cu 96 de puncte.

Alți trei elevi ai Școlii „George Poboran” au obținut premiul III la aceași probă: Bimbirică Denis Ionuţ, Ciubuc Costin AdrianBercea Cătălin Andrei.

La proba de istorie, pentru clasa a-VI-a, Prună Alexandru (de la C.N. „Ion Minulescu”) a obținut premiul al II-lea, cu 88 de puncte, în timp ce alți patru colegi de școală au obținut premiul al III-lea: Călina NicolasLungu AlinSpulbăr Adelina și Matei  Ştefania.

La proba de istorie, pentru clasa a-VII-aMaria Alexandru Alin (de la C.N. „Radu Greceanu”), a obținut premiul al III-lea cu un total de 80 puncte.

La proba de istorie, pentru clasa a-VIII-a, Buligioiu Victoria (de la Liceul cu Program Sportiv) a obținut premiul I cu 90 de puncte, în timp ce Spiridon Octavian Alin (Școala „George Poboran”) a luat premiul al III-lea.

La proba de georgrafie, pentru clasa a-V-a, Trușcă Irina Maria (de la Școala „Constantin Brâncoveanu”), Antonie Radu (de la C.N. „Ion Minulescu”) și Dumitrache Tatiana Ana Maria (C.N.V. „Nicolae Titulescu”) au obținut premiul al III-lea.

La proba de georgrafie, pentru clasa a-VI-a, Vasilescu Gabriel Alexandru (de la Școala „Constantin Brâncoveanu”) și Prina Alexandru (de la C.N. „Ion Minulescu”) au obținut premiul I, cu 95, respectiv 92 de puncte.

La acceași probă, Şerban Ioana (de la C.N. „Ion Minulescu”) și Gheorghe Bogdan (C.N.V. „Nicolae Titulescu”), au obținut premiul al III-lea.

La proba de georgrafie, pentru clasa a-VII-aMaria Alexandru (de la C.N. „Radu Greceanu”) a obținut premiul I cu 95 de puncte.

Stăncila Mihai Vlăduț (Școala „Eugen Ionescu”), Nica Raluca (de la Școala „Constantin Brâncoveanu”), Alexandru Andrei (C.N. „Radu Greceanu”) și Pătulea Ștefan (Liceul cu Program Sportiv), au luat premiul al III-lea.

La proba de georgrafie, pentru clasa a-VIII-aMitrache Octavian (Liceul cu Program Sportiv), aluat premiul al II-lea cu 79 de puncte, în timp ce Corodeanu Florin Valentin (de la Școala „Constantin Brâncoveanu”), Scarlat Bianca (de la C.N. „Ion Minulescu”) și Murgea Alexandra Diana (C.N.V. „Nicolae Titulescu”), au luat premiul al III-lea.

- PUBLICITATE -