Oblyo Digital Agency preia in regim de vanzare de publicitate platforma cautimasina.ro

Oblyo Digital Agency isi extinde reteaua de parteneriate si preia in regim de vanzare de publicitate platforma cautimasina.ro.

Ce inseamna platforma cautimasina.ro?

Cautimasina.ro este o platforma revolutionara care intregreaza toate anunturile de vanzari auto din peste 160 de site-uri de profil si prin completarea unor criterii relevante de catre utilizatori, aceasta returneaza rezultatele cu anunturile gasite si care se potrivesc cautarii specifice, in aceeasi pagina.

Creata din dorinta de a ajuta intr-un mod eficient viitorii soferi sa achizitioneze masina potrivita, cautimasina.ro scurteaza si eficientizeaza destul de mult procesul de a gasi autoturismul dorit.

Obiectivul principal al platformei este acela de a face posibila intalnirea dintre cererea soferilor si oferta de autoturisme, fie ele noi sau second hand, cat mai eficient posibil.

Cum functioneaza cautimasina.ro?

Cu o interfata foarte usor de folosit, cautimasina.ro inglobeaza anunturile de vanzari auto din peste 160 de profil si le updateaza in mod constant.

Cautarea modelelor sau a marcilor preferate se realizeaza prin completarea unor criterii simple ca: brand, model, an minim si maxim de fabricatie, pret minim si maxim, numarul de kilometri, capacitatea cilindrica, puterea motorului, tipul caroseriei, al combustibilului sau al caroseriei.

Pentru soferii care inca nu stiu ce model isi doresc, platforma le vine in ajutor printr-o sectiune separata de cautare asistata. Prin cateva clickuri acestia pot completa ce tip de masina le-ar placea (suv, sedan, cabrio, coupe, o masina de oras sau un pick-up), pot alege tipul de combustibil si tipul de transmisie, anul fabricatiei si un buget si cautimasina.ro le va returna cele mai bune rezultate.

De asemenea, in site exista o categorie speciala de ”Oferte” in care sunt expuse in mod constant anunturile auto care au cele mai bune preturi din piata sau diverse reduceri.

Tot in cadrul platformei, utilizatorii au posibilitatea sa evalueze daca pretul unui model care le-a atras atentia se incadreaza in media pietei, sau dimpotriva este mai mare sau mai scazut.

Ce beneficii reale aduce cautimasina.ro soferilor?

Ce este diferit la aceasta platforma fata de altele similare este faptul ca dincolo de descrierea tehnica a masinii, are integrati niste algoritmi speciali.

Prin intermediul acestora, utilizatorii pot sa verifice istoricul masinii, sa analizeze pretul, deprecierea si kilometrajul, sa descopere masini similare si sa afle detalii despre ratingul masinii din punct de vedere performanta, confort, practicabilitate sau cost de intretinere.

Asadar, cauti masina.ro este mai mult decat un alt site cu anunturi de vanzari auto. Prin functionalitatile puse la dispozitie, cautimasina.ro ofera utilziatorilor posibilitatea de a analiza masina inainte de a o vedea in realitate.

Ce beneficii comerciale aduce cautimasina.ro pentru clientii care doresc publicitate pe platforma?

Cu un trafic generos pe site si o pagina de facebook cu peste 22k followers, cautimasina.ro a reusit deja sa creeze o comunitate pentru cei interesati de domeniul auto.

Pe platforma utilizatorii gasesc nu numai anunturi cu vanzari auto, ci pot sa acceseze si o sectiune de blog unde gasesc numeroase articole despre domeniu, modele de masini sau diverse sfaturi.

Iar acestia revin constant atat pe site cat si pe pagina de facebook pentru a citi ultimele articole si interactioneaza in mod constant cu materialele postate prin like-uri si comentarii.

Astfel, partenerii comerciali care vor opta pentru publicitate pe platforma vor beneficia in primul rand de o promovare pe un public targetat, atent si interesat de domeniu.

Din punct de vedere tehnic, in site pot fi setate bannere online ale partenerilor cu trimitere de link catre site-urile acestora, dar si articole de tip advertorial.

Pentru oferte personalizate, va invitam sa ne trimiteti un email cu o cerere de oferta la [email protected]

- PUBLICITATE -