Prysmian a semnat un contract de 500 milioane euro în Germania

Prysmian a semnat un contract cu Amprion GmbH pentru conexiunea de cablu subteran A-Nord, parte a proiectului de transmitere a energiei electrice „A” al coridorului german.

Conform contractului cu o valoare de peste 500 de milioane de euro, Prysmian urmează să proiecteze, să producă, să furnizeze, să monteze, să testeze și să pună în funcțiune un sistem de cabluri subterane de 1GW de-a lungul întregii rute nordice a coridorului german.

Prysmian va livra un sistem de cablu DC (curent continuu) de înaltă tensiune ± 525 kV format din cabluri de cupru, izolate cu tehnologia proprie P-Laser, completată cu un cablu de retur metalic separat izolat.

Grupul va furniza toate accesoriile aferente și sistemul integrat de monitorizare PRY-CAM și va efectua lucrările de proiectare și instalare cu o echipă dedicată de inginerie și management de proiect.

Traseul, cu o lungime totală de aproximativ 300 km, merge de la Emden, Saxonia Inferioară la Osterath, âNordrhein-Westfalen. Construcția sistemului HVDC este programată să înceapă în 2023.

- PUBLICITATE -