Publyo™ pregătește 2 noi funcționalități: content și publishing

Contentul și strategia aferentă acestuia reprezintă instrumente eficiente pentru a crea branduri puternice în mediul online.

Fără un conținut de calitate plasat pe site-urile potrivite nu poți avea un plan de comunicare digitală complet și care să îți aducă și rezultatele scontate.

Tocmai de aceea, Publyo lucrează deja și la o componentă de Market Place unde toți cei interesați de achiziționare și de publicare de conținut o pot face în cel mai eficient mod posibil și evident la prețuri extrem de competitive.

Componenta de Market Place dezvoltată de Publyo va fi lansată la începutul lui iunie 2022 și va integra două noi funcționalități, Content și Publishing, ce vor putea fi folosite independent sau împreună.

De asemenea, utilizarea acestor funcționalități nu va fi condiționată de achiziția Publyo CRM, deși împreună toate aceste 3 componente se dovedesc a fi o ”rețetă câștigătoare” pentru toate agențiile care își doresc calitate și eficiență în același timp.

Ai un sistem complet prin care poți achiziționa redactare de articole, publicarea acestora pe cele mai importante site-uri din România la cele mai bune prețuri și beneficiezi de raportarea și monitorizarea continuă a campaniilor tale media, indiferent că vrei să îți promovezi propria companie sau ești o agenție de media, PR sau marketing digital cu sute de clienți.

Content by Publyo

Indiferent de tipul de conținut de care vei avea nevoie, o echipă de profesioniști garantați de Publyo se va ocupa de redactarea acestuia astfel încât tu să devii o autoritate în mediul online, să obții notorietate și să ai o imagine consolidată și de încredere pentru clienții tăi.

Prin intermediul platformei vei putea comanda tipul de articol de care ai nevoie și acesta îți va fi livrat exact în termenul stabilit de tine. De asemenea, vei putea cere modificări în cazul în care vei considera necesar acest lucru.

Contentul livrat va fi original, scris optimizat pentru motoarele de căutare și bine documentat, astfel încât valoarea SEO a acestuia să te ajute cu adevărat.

De asemenea, toate articolele scrise de echipa de writteri pe care Publyo ți-o pune la dispoziție se realizează doar după ce piața, competitorii și publicul țintă vor fi atent analizați, astfel încât ceea ce îți va fi livrat să fie cu adevărat de calitate.

Cel mai important este faptul că toate comunicările se vor realiza exclusiv în platformă, nefiind necesar să schimbi zeci de mailuri cu writterii.

Publishing by Publyo

Nu este suficient să ai un content potrivit pentru ca brandul tău sau al clienților tăi să capete notorietate în mediul online. Site-urile pe care publici articolele joacă un rol la fel de important într-o strategie de SEO consolidată.

Publyo îți oferă posibilitatea de a avea acces la cele mai importante și relavante site-uri din România pentru ca tu să îți poți publica articolele online într-un mod eficient și rapid.

Poți să uiți de căutarea pe cont propriu a site-urilor de care ai nevoie pentru a-ți face cunoscut conținutul și mai ales de zecile de mailuri de negociere schimbate cu publisherii.

Publyo are o listă cu cei mai mari și importanți publisheri din România și îți punem la dispoziție cele mai bune și corecte oferte de preț.

Întregul proces este total automatizat și poți publica articolele tale (fie că acestea sunt realizate de echipa de content writteri Publyo, fie că le ai deja) direct din sistem.

Este suficient să încarci articolul în sistem, să alegi site-ul pe care vrei să îl publici și să specifici data de publicare.

Publyo va trimite automat cererea ta către publisher și în momentul în care articolul va fi publicat, vei primi atât o notificare cât și un raport cu linkul articolului.

De asemenea, prin Publyo ai garanția că articolul tău este monitorizat și că linkul va fi în continuare activ. În caz contrar, tot sistemul va trimite în locul tău o atenționare către site-ul unde a fost publicat articolul tău pentru a remedia situația.

- PUBLICITATE -