@Reggae for the ladies

Sebastian Nedelcu se întoarce pe 8 martie în Slatina cu noi puteri, pentru o nouă seară reggae la @RetroElectro Social Club.

După turul național ”Do The Reggae-Roots & Cultcha Tour” și ”Reggae fever” (care l-a adus și în Slatina, la sfârșitul anului 2017), Natty Ned Selekta (Sebastian) continuă cu evenimente reggae, păstrând tradiția și promovând genul muzical pasionaților și nu numai.

De ce Reggae?

”În primul rând datorită faptului că muzica reggae este despre noi, oamenii de rând, indiferent de culoarea pielii, rasă sau religie, oricine se poate regăsi în mesajului acesteia dacă are puţină răbdare să o înţeleagă.”

„Este o muzică vie în care primează iubirea faţă de familia naturală, cea în care ne-am născut, dar în acelaşi timp şi faţă de marea familie universală formată din toţi cei care trăim pe această planetă.” spunea Sebastian într-un interviu pentru echipa BUZZ după primul eveniment din Slatina.

Desigur, data aleasă va avea și ea o influență asupra serii, evenimentul dedicându-se în special ”sărbătoritelor” (doamnelor și domnișoarelor) prezente.

Îi poți urmări progresul lui Sebastian pe pagina lui de facebook și nu uita să-ți inviți prietenii la eveniment!

- PUBLICITATE -