Slatina, într-o noapte rap

Duminică, 9 aprilie 2017, Releveu a cântat la Slatina, în Baroc Cafe Pub. Publicul, nu în număr mare, dar foarte activ, a intrat în starea de concert pe piesele „poetului”.

În deschiderea concertului au cântat  băieții de la „The Freaks”, doi tineri din Slatina, pasionați de rap.

Cine te-a invitat să cânți în Slatina?

„Băieții de la „The Freaks” mi-au făcut această propunere, pe care am şi acceptat-o.”

Ai vizitat ceva în Slatina? E pentru prima dată când vii?

„Frumos oraș, cât am apucat să văd din el, până am ajuns la club. Oameni faini, locuri frumoase. N-am apucat să vizitez nimic. Da, este pentru prima data când vin şi sper să nu fie ultima”

Care sunt surprizele pe care le-ai pregătit pentru slătineni?

„Am să cânt două piese care nu sunt pe internet şi pe care le cânt doar la concerte. O să recit poezia „Toamna”, cu care am participat pe 6 decembrie 2016 la Festivalul Internațional de Poezie de la Varşovia, prin intermediul Institutului Cultural Român şi încă una, la care nu am încă un titlu, dar care va apărea pe noul album. Am venit împreună cu Serbanesku, DJ-ul care mă ajută în concerte.”

Ai până acum vreun album? Urmează şi al doilea?

„Pregătesc ceva nou în curand, care va face parte din noul abum, va începe cu „Porțelan”. Nu mai am momentan albume fizice, mai sunt doar de Download pe bandcamp.com, la secțiunea artişti, Releveu.”

De ce crezi că n-au fost aşa mulți participanți la eveniment?

„Nu sunt foarte comercial. Majoritatea nu au auzit de mine, dar o să aibă ocazia.”

De unde „RELEVEU”?

„Din clasa a IX-a. A trebuit să desenz o piesă mecanică, o piesă dintr-un mecanism, ce poartă numele releveu. N-am desenat-o la timp şi aşa mi-a rămas numele RELEVEU.”

Transimți ceva publicului slătinean?

„Mi-am dorit să fie atmosferă şi fără ajutorul lor n-am fi reuşit. Le mulțumesc enorm pentru că au fost prezenți și pentru că mă ascultă.”

Întrebați de ce l-au invitat pe Releveu pentru un concert la Slatina, băieții de la „The Freaks” au spus: „Ne-am gândit că trebuie să fie ceva nou. Releveu e diferit in tot ceea ce face. E singurul care face treaba in felul ăsta. Oamenii nu ştiu să precieze arta. Şi el chiar face artă.”

- PUBLICITATE -