Sufrageria mă-sii de viaţă!

„Sufrageria mă-sii de viaţă!„ este o piesă de teatru cu o durată de 90 de minute realizată după cartea „Mobilă şi durere”, scrisă de Teodor Mazilu. Piesa este jucată de Alexandru Bindea, Dan Andrei, Dan Ivanesei şi Luminiţa Borta; regia artistică: Alexandru Bindea.

Piesa a fost jucată ieri, 27 martie 2017 la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu”, Slatina.  A ținut publicul cu sufletul la gură, iar aplauzele nu au ezitat să apară, acest lucru dovedeşte încă o dată calitatea evenimentelor culturale care sunt organizate la Centrul Cultural din Slatina.

Atmosfera a fost prietenoasă şi piesa a stârnit hohote de râs din partea spectatorilor. Piesa critică o societate în care sunt promovate non-valorile, cum ar fi: răutatea, beţia, lenea, incultura. Ne sunt prezentate patru personaje comice: Sile, Gore, Urechilă şi Melania. Ceea ce în societatea noastră este un lucru bun, la ei este rău. Firma trebuie să meragă prost, să nu fie punctuali cu livrările; oamenii de bază ai societăţii trebuie să fie inculţi; nevestele să îşi înşele soţii; băutura să fie la loc de cinste.

Am observat comicurile de nume şi de limbaj, felul cum rosteau anumite cuvinte precum şi modul în care se comportau personajele. Modul în care se adresează personajele, cu: tovarăşe, ne transportă într-o lume care nu doreşte să se schimbe. Piesa este frumoasă şi foarte bine interpretată.

Sile:”Dacă urăsc un lucru pe lumea asta sunt două lucruri: munca, cărţile şi copacii.”

- PUBLICITATE -
„Sufrageria mă-sii de viaţă!” este o piesă de teatru cu o durată de 90 de minute realizată după piesa „Mobilă şi durere”, scrisă de Teodor Mazilu. Piesa este jucată de Alexandru Bindea, Dan Andrei, Dan Ivanesei şi Luminiţa Borta; regia artistică: Alexandru Bindea.Sufrageria mă-sii de viaţă!