Sunt în Friendzone, scoate-mă de aici, varianta pentru el!

“Agățatul” este cea mai veche meserie practicată de bărbați. Încă din epoca de piatră, bărbații o ardeau la agățat, pentru că altfel nu mai ajungeam noi să fim așa mulți.

Fiecare eră vine cu metodele ei de agățat, în epoca de piatră făceai un foc și erai cuceritor, apoi a venit epoca aia frumoasă când socializai pe la baluri mascate și diverse petreceri. Penultima etapă în istorie a fost ceaușistă, când ieșeai la un suc, la o prăjitură sau la cinema “să vedem Liceenii”.

În zilele noastre nu se mai cultivă asemenea modalități, acum agățatul a devenit mult mai simplu, vezi o fată în club, o cauți pe Facebook, gata combinația. Și totuși, lucrurile nu sunt atât de simple, oricât de ușor e pentru tine să o abordezi la fel de simplu e pentru ea să îți dea “seen”. Am să pun aici câteva sfaturi ca să nu pari ultimul libidinos când o abordezi online:

1. Nu te arunca în gura leului dacă leul nu îți dă atenție. E simplu, nu tu like, nu tu comment, nu tu nimic, atunci stăm în banca noastră că de nu, iese nasol. E clar că tipa nici nu știe că exiști sau poate ştie că ești acolo doar ca să îi dai like-uri.

2. Dacă ai început cu abordarea de “Gigolo-Americano” ești deja terminat. E clar că trebuie sa îți alegi un vocabular adecvat, nu începe cu “Bună, Pisi!“ sau “Bună, frumoaso! “ și mai ales nu scrie cu “k”. Dacă folosești expresii egiptene ca “Ke faky?”, nu o să se obosească să cheme pe cineva la descifrat, doar o să apese x-ul ăla din colţ dreapta.

3. Abordarea “Bună, ce faci?“ e ceva mai OK, dar ai grijă cum dezvolți, nu trebuie sa arăţi nici prea entuziasmat, dar nici prea plictisit, încearcă sa pari o ființă sociabilă și nu o da pe aia cu “Îmi placi de mor”, că știe. “Boss-ulică”, stai și tu “parcat” o vreme.

4. Femeile sunt complicate! Îți recomand să citești cartea cu același titlu, trebuie sa apară undeva prin 2030 și se află la tipărit din 1910.

- PUBLICITATE -