Sunt în Friendzone, scoate-mă de aici, varianta pentru ea!

Friendzone, pentru cei care citesc şi nu au auzit niciodată termenul, să zicem că se referă la cea mai urâtă metodă de a fi refuzat de o fată, respectiv un băiat. Astfel că, unul dintre cei doi nutreşte sentimente dintre cele mai pure, iar celălalt vede relaţia doar ca o simplă prietenie…destul de aiurea, nu?

Ca fată, e destul de greu sa fii ţinută în friendzone, iar dacă se întâmplă nu durează prea mult până situaţia se îndreaptă ori spre o relaţie în toată regula, ori spre o resemnare de genul: ‚Fraier, habar n-are ce a pierdut!’.

Bineînţeles că ieşitul din friendzone, sau mai bine spus a nu intra în acest labirint al dragostei neîmpărtăşite, intră în interesele fiecărei fete. Iată câteva sfaturi:

1. Oricâte like-uri/comment-uri i-ai da, dacă nu te abordează el primul, ar fi mai bine să schimbi tactica.

2. Dacă a dat check-in într-un anumit loc, îmbracă-te şi du-te acolo, dar dacă ai de gând să dai vina pe destin evită să îi dai like la postare sau să te uiţi după el, ca un copil care s-a pierdut de maică-sa în supermarket.

3. Dacă îţi spune că ar vrea să întâlnescă o fată la fel de înţelegătoare şi drăguţă ca tine, e clar, 100% friendzone.

4. NU ÎI DA TU PRIMA MESAJ! De ce nu? Pentru că asta e o regulă a ‚naturii’, şi o dată ce ai încălcat-o, ‚natura’ se răzbună, şi ce o să primeşti?…..Exact, FRIENDZONE! Pentru că atunci când i-ai dat mesaj, Don Juan-ul din adâncul sufletului său a renăscut ca Phoenix din cenuşă şi astfel a ajuns la concluzia că poate avea ce fată vrea el! (Orice fată, în afară de tine, normal!)

5. Ştiu că e greu, că nu poţi suporta stresul, dar evită să mai răspunzi la mesajele respectivului în fracţiuni de secundă. Crede-mă, le place să fii puţin indiferentă, prin natura lor sunt făcuţi să lupte pentru ceea ce vor.

- PUBLICITATE -