Tinerele talente sunt printre voi!

Facem parte dintr-o societate in care toata lumea ne priveste ca pe niste oameni obisnuiti, simpli trecatori cu care ne intalnim pe strada, cu care avem un schimb de priviri si un banal salut. Dar oare cati dintre noi vad sclipirea din ochii nostri? Cati ne stiu adevaratele talente ascunse? De ce suntem mereu judecati ca fiind „o generatie proasta”? Ca stam cu un smartphone in mana si scriem mesaje pe trecerea de pietoni?

Multi dintre noi ascundem talente nebanuite si totusi tin sa subliniez ca NOI suntem viitorul tarii, noi vom da nastere altor generatii mai avansate, cu care TARA sa se mandreasca.

Si totusi tinerele talente sunt printe voi, printre noi. Suntem tineri si adolescenti nu numai cu rezultate deosebite sau proaste la invatatura, suntem si tineri care creaza un univers al artei prin tot ceea ce ne diferentiaza de toti ceilalti, prin TALENTE: la pictura, grafica, poezie, fotografie, literatura, teatru, muzica, dans si multe altele. Nimeni nu poate cunoaste aceste talente daca nu sunt promovate, facute publice si celorlalti pentru a ne diferentia de restul populatiei monotone si ne a integra in lumea „moderna”.

Suntem moderni si prin ceea ce facem sau cream NOI, nu numai prin ce este creat pentru noi.

Tinerii din ziua de azi sunt deschisi la multe idei noi si interesante, la multe activitati pentru a-si raspandi si a-si exprima pasiunile asa cum stiu ei sa o faca mai bine prin ceea ce creeaza si ii defineste in totalitate.

Si ce daca nu sunt sustinuti? Asta nu inseamna ca nu merita! Asta nu insemna ca noi nu ii putem motiva si sustine in tot ceea ce fac! Pentru ca tot ceea ce este creatie, este arta, si ceea ce este arta, pot fi chiar ei!

Consider ca scoala, societatea si restul lumii ar trebui sa ia masuri in ceea ce priveste cautarea acestor tinere talente, deoarece promovarea lor ar aduce o frumoasa si interesanta imagine asupra liceelor, orasului si tuturor institutiilor de invatamant care „le ascund” sau care inca nu le-au descoperit deja.

In ceea ce priveste acest lucru, „esentele tari se tin in sticlute mici”. 

- PUBLICITATE -