Topul celor mai bune aplicații de bingo online

Bingo este un joc popular pentru oamenii de toate vârstele și încă se mai bucură de un interes destul de ridicat în țara noastră. În zilele noastre, acțiunea s-a mutat însă tot mai mult pe Internet, unde bingo poate fi jucat online atât pe bani reali cât și pe puncte.

Dacă preferi varianta cu bani reali, trebuie să știi că în România poți juca bingo doar la Vlad Cazino și Unibet, ambele parte din grupul Kindred, gigant pe piața internațională de gambling, prezent în peste 100 de țări. Spre exemplu, la Vlad Cazino (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026) sunt disponibile 6 camere de bingo online (Recreație, Garajul, Acvariul, Salonul Festiv, Valea Liliecilor și Galeria), iar prețul unui bilet pornește de la doar 20 de bani. În plus, jocurile sunt disponibile la orice oră, astfel că distracția este garantată tot timpul, iar câștigurile sunt pe măsură, mai ales că beneficiază și de progresiv.

În schimb, dacă preferi să joci pe puncte, iată care sunt cele mai populare aplicații disponibile pe Android:

1. Bingo by Absolute Games – este un joc simplu de bingo. Jocul oferă până la patru cartoane per joc și poate fi accesat inclusiv offline. În plus, jocul poate fi întrerupt de fiecare dată când utilizatorul dorește. De asemenea, utilizatorii beneficiază și de monede gratuite prin care pot juca la fiecare patru ore. Este un joc din categoria freemium, iar pentru a avea acces fară acea limită de patru ore trebuie să faceți achiziții în aplicație.

2. Bingo Bash – este un joc foarte popular de bingo, care oferă o varietate ridicată de camere. Mai mult, sunt disponibile mai multe versiuni ale jocului de bingo, dar și bonusuri zilnice. Și acest joc face parte din categoria freemium.

3. Bingo Blast – jocul este destul de simplu și nu vine cu funcții inovative. Totuși, acest lucru îl face foarte apreciat de fanii jocului clasic de bingo. Nu are briz-briz-uri, nu o să-ți ia ochii cu nimic. Poți controla până la opt cartoane de bingo simultan, care sunt deblocate pe măsură ce progresezi. Bingo Blast este și el inclus în categoria freemium, pentru care trebuie să plătești dacă vrei să te bucuri de toate funcțiile.

4. Bingo by IGG – un joc hibrid, care integrează atât bingo, dar și sloturi. Pasionații jocurilor de noroc îl vor aprecia cu siguranță. De asemenea, grafica este destul de interesantă și recenziile utilizatorilor sunt în mare măsură pozitive.

5. Bingo Crush – un joc cu funcții variate, în care beneficiezi de 20 de camere de bingo. Un mare avantaj este acela că poți juca împotriva altor oameni, online. De asemenea, sunt disponibile și variante diverse ale jocului de bingo. Bingo Crush este așadar un joc ce merită încercat.

6. Bingo PartyLand 2 – Tot în categoria freemium avem un joc cu multiple caracteristici și diverse moduri de a juca, inclusiv multiplayer online. De asemenea, pe acest joc poți găsi și diverse turnee. Cu cât câștigi mai mult, cu atât jocul devine mai interesant. În plus, pot fi obținute monede care să iți aducă timp suplimentar de jucat în aplicație fară să plătești.

7. Bingo Showdown – Cei cărora le place să se distreze online împotriva unor jucători reali vor aprecia cu siguranță Bingo Showdown. Totuși, este disponibil și în varianta offline. Partea proastă este că poți juca doar de câteva ori pe zi fară să plătești, mult sub media pieței. Compensează însă cu o grafică destul de bună, inspirată din Vestul Sălbatic, astfel că Bingo Showdown este și el de încercat în cazul în care iți plac jocurile de acest gen.

- PUBLICITATE -