Tot ce trebuie să știi despre compania Viessmann dacă ești în căutarea unui partener de afaceri de încredere

Compania germană Viessmann produce sisteme de încălzire, sisteme de răcire și sisteme industriale de mai bine de un secol încoace. Bineînțeles, ca toate companiile mari, nu a început din start de la dimensiunea la care se află în ziua de azi, ci inițial, s-a axat pe un singur lucru și anume: producerea de cazane termice.

Fondatorul companiei Viessmann este Johann Viessmann, cel care i-a împrumutat și numele său, un meșter de cazane originar din orașul german Hof, care și-a deschis un mic atelier pentru a-și urma pasiunea de a produce sisteme termice pe care să le comercializeze în împrejurimi.

Pentru calitatea produselor sale, Johann Viessmann s-a bucurat de succes încă de la demararea afacerii și astfel, în doar două decenii de activitate, a reușit să-și deschidă o fabrică destul de mare în orașul Alendorf unde și-a mutat apoi și activitatea.

Primele fabrici din afara țării, au fost înființate abia în cea de-a doua jumătate a secolului XX, mai întâi una în Franța și apoi două în Canada, fabrici în care compania Viessmann a început să-și diversifice intens portofoliul de produse.

La vremea aceea, ca și acum de altfel, întreaga omenire se confrunta cu o criză de energie și din acest motiv o mulțime de companii foarte mari precum Viessmann au început să-și îndrepte atenția spre energia solară și să fabrice panouri solare și panouri fotovoltaice.

Acum, panourile solare și panourile fotovoltaice Viessmann sunt printre cele mai apreciate produse din portofoliul Viessmann, la fel ca și cazanele termice care se vând mai bine ca niciodată. În Germania de exemplu, cazanele termice reprezintă și în ziua de azi principalele sisteme termice pe care locuitorii acestei țări le folosesc pentru încălzire. Dar și panourile solare și cele fotovoltaice câștigă popularitate datorită modului lui facil de instalare și utilizare, precum și colecției foarte diverse de aplicații de care dispun pentru a putea fi controlate, dar și reparate.

Partenerul numărul I în afaceri în domeniul sistemelor de încălzire și nu numai

Ca partener de afaceri, compania Viessmann este o companie în care poți avea deplină încredere, iar asta nu o spunem noi, ci o demonstrează nenumăratele competiții naționale

în domeniul afacerilor la care a participat și a câștigat mereu locul I.

În Germania de exemplu, Viessmann a fost botezată partenerul de afaceri numărul I, pentru atenția deosebită pe care o acordă fiecărei companii cu care colaborează, indiferent de dimensiunea lor.

De asemenea, tot din punct de vedere al ușurinței de comunicare ca partener de afaceri, merită să vorbim și despre aplicațiile pe care le-am amintit mai devreme care optimizează mult timpul de rezolvare a oricărei probleme tehnice legate de sistemele Viessmann. Nu știi cum să instalezi un sistem solar Viessmann? Vrei să controlezi de la distanță cazanul termic al locuinței tale? Ai nevoie de piese de schimb pentru sistemul fotovoltaic cumpărat de la Viessmann? Există câte o aplicație pentru fiecare din aceste situații, dar și pentru multe alte probleme pe care le poți întâmpina atunci când folosești produsele Viessmann.

Motivul pentru care Viessmann a ajuns un partener de afaceri atât de apreciat

Când vine vorba de calitate, Viessmann nu se dă în lături de la nimic. Această companie, de la începuturile sale și până în ziua de azi, nu a făcut niciodată rabat de la calitate și s-a străduit să producă sisteme care să îmbunătățească chiar și cu puțin stilul de viață al utilizatorilor lor. Iar acesta nu este doar crezul celor care au înființat această companie și au adus-o până la acest nivel, ci al tuturor angajaților săi.

În întreaga lume, din America și până în China, în cadrul companiei Viessmann lucrează mii de salariați pentru care calitatea produselor Viessmann reprezintă principala prioritate. Eforturile colective depuse de toți acești oameni sunt de fapt motivul pentru care Viessmann a reușit să atingă performanțele de care se bucură în prezent și pe care cu siguranță le va depăși odată cu trecerea timpului, așa cum a făcut-o și până acum.

- PUBLICITATE -