Unde călătoresc slătinenii de sărbători

Am fost curioși să aflăm unde se duc slătinenii înainte sau de sărbători, așa că am consultat agenția de turism Andyada N&D Tour. Conform Anamariei Nedelcu, proprietara agenției, majoritatea oltenilor aleg târgurile de Crăciun, în oferta agenției fiind Târgul de Crăciun din Sibiu și cel din Budapesta.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect inițiat în anul 2007. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploare, atmosferă și tradiție. Anul acesta târgul s-a deschis încă din 16 noiembrie. Pentru a merge o zi la Târgul de Crăciun din Sibiu, prețul agenției este de 90 lei/persoană. Veți puteți vizita Sibiul, târgul și alte obiective turistice oferite de ghid.

Târgul de Advent şi Crăciun „Karácsonyi Vásár” de la Budapesta este unul din cele mai frumoase 10 târguri de Crăciun din Europa. Este vizitat în luna decembrie de milioane de turişti sosiţi de pe toate continentele. Fireşte, Târgul de Crăciun de la Budapesta se află şi printre destinaţiile preferate ale românilor, datorită distanței mici până în Ungaria. Târgul, inaugurat recent, a fost inclus de celebra revistă Travel & Leisure în topul cel mai importante manifestări de Crăciun din Europa. În Piaţa Vörösmarty din Budapesta, în cele peste o sută de căsuţe de lemn, se comercializează doar produse artizanale tradiţionale şi decoraţiuni de Crăciun, toate fiind certificate de un juriu al Uniunii Asociaţiei de Artă Populară din Ungaria. Prețul unei călătorii la Târgul din Budapesta cu agenția Andyada N&D Tour este de 105 €/persoană și include 3 zile cu cazarea la Hotelul Atlantic Budapesta, de 3 stele. Aceste târguri sunt recunoscute pentru turta dulce, ciocolata caldă cu scorțișoară și alte delicatese.

Revelion în Bulgaria

În ceea ce privește Revelionul, slătinenii aleg să petreacă la trecerea dintre ani în Bulgaria datorită prețurilor mici. Un pachet pleacă de la 150€ / persoană și cuprinde 4 nopți cu mic dejun și cină festivă.

Daca ești în căutarea unei vacanțe, poți consulta agenția de turism Andyada N&D Tour. Pe website-ul lor poți găsi mai multe informații și oferte!

- PUBLICITATE -