Unde petrecem la trecerea dintre ani

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi aducă cele mai mai înalte realizări. Slatina Buzz! vă prezintă câteva localuri unde ai putea să-ți rezervi petrecerea dintre ani.

Unul dintre restaurantele recomandate este Restaurantul Casablanca care vă pune la dispoziție meniul pentru Revelion la 280 lei de persoană, cu open bar. Atmosfera va fi întreținută de formația Costel Ghinea și Dan Albulescu împreună cu solista Maria Irima Bădila cu muzică ușoară și populară. Pentru rezervări și detalii îi puteți contacta la numărul de telefon 0767279890.

Parc Hotel va organiza și anul acesta o petrecere de Revelion deosebită, cu multă distracție, unde se vor servi bucate alese, băuturi care mai de care, torturi și prăjiturele alături de un open bar & candy bar. Rezervările se fac la numărul de telefon 0249430390.

Memphis Pub pregătește de Revelion o serie de mâncăruri interesante, iar meniul costă 200 lei de persoană. Organizatorii vă așteaptă cu un candy bar cu prăjituri de casă, meniu fingerfood care conține cremă de avocado cu nachos, castravete cu cremă de brânză și somon, brie pe cruton cu strugure, pere cu prosciutto crudo, salam uscat pe cruton, frigăruie caprese, cârnați de casă cu castravete mărunt. Distracția va fi susținută de ABC Events. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0799449944.

Celeste Ballroom & Dining vă așteaptă la petrecerea de trecere dintre ani de la ora 20:00. Meniul costă 350 lei de persoană și include open bar. Pentru rezervări și detalii îi puteți contacta la sediul lor din Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr.20, Magazin Winmarkt Oltul, etaj 5 sau la numerele de telefon 0751171731 / 0766808602.

În cazul în care nu vă permiteți să participați la evenimentele de mai sus, Primăria Slatina îi invită pe slătineni să petreacă Revelionul în aer liber, pe Esplanadă. Seara va fi întreținută de Maximilian, Lora sau Bere Gratis. Spectacolul începe la ora 20:00 și va ține până la miezul nopții.

- PUBLICITATE -