Unde petrecem la trecerea dintre ani?

Sfârșitul anului, așteptat cu entuziasm de fiecare dintre noi, se apropie cu pași repezi. Slatina Buzz vă prezintă câteva restaurante, cluburi, pub-uri și hoteluri din Slatina unde ai putea petrece Revelionul.

Cei de la Shelter Pub vor organiza o petrecere, începând cu ora 20:00. Meniul va costa 170 de lei de persoană și va consta într-un bufet suedez, cu ruladă de pui/ ruladă de porc/ pui shanghai/ chifteluțe cu mac și susan/ salam uscat/ tobă de porc/ bacon copt pe grisine/ cașcaval / măsline verzi umplute și negre/ bulgărași de brânză / ceapă inele pane / roșii cherry / castraveți / bruschete cu roșii și ton / salată icre de fasole / salată de vinete / icre de pește/ desert (tort homemade și saleuri). În plus, ai parte de open bar. Pentru mai multe detalii și rezervări poți suna la numărul de telefon : 0764969366.

Memphis Pub o să vă pregatească de revelion multe lucruri interesante. Meniul va costa 150 de lei de persoană. Pentru informații și rezervări puteți suna la numărul de telefon: 0349809080.

La Restaurantul Rocky, pentru 290 lei de persoană, primești un meniu special și open bar, în timp ce muzica va fi asigurată de Nicoleta Lazăr.

Casa Oltenească a pregătit un meniu de sărbătoare, cu acces gratuit la bar, preparate tradiționale din belșug și muzică live de calitate, asigurată de Taraful Iancu Jianu. Prețul este de 350 de lei / persoană.

La Restaurantul Toscana meniul de Revelion costă 300 lei de persoană și primești gustare rece, caldă, un fel principal, dar și open bar. În plus, vei avea parte de un program artistic și muzică live.

Restaurantul Dolce Vita organizează un revelion clasic, cu bufet suedez și open bar. Prețul este de 190 lei de persoană.

În noaptea dintre ani, Parc Hotel te așteaptă cu un meniu sofisticat, special conceput pentru oaspeți deosebiți și cu băuturi alese. Meniul costă 330 de lei / persoană. Atmosfera va fi întreținută de Codruț Nistor Family Band. Mai mult, ai din partea casei și acces gratuit la Candy Bar.

La Hotel Senator, pentru 320 lei de persoană, primești meniu starter, gustare rece, gustare caldă, friptură, ciorbă de potroace și tort, în timp ce barul este free. Muzica live va fi oferită de Felicia Georgescu și Ionuț Mincă.

Dacă nu îți permiți să participi la evenimentele amintite mai sus, nu este nici o problemă. Primăria Municipiului Slatina va organiza și în acest an o petrecere de Revelion, pe Esplanadă. Pe scenă vor urca Anda Adam, Shift şi Edward Sanda, participant la „Vocea României”. Mai mult, Camelia Tică va interpreta melodii de muzică populară, iar între spectacolele muzicale, un DJ va întreține atmosfera. Până la focul de artificii, de la miezul nopţii, te poți delecta cu una dintre cele 100 de sticle de șampanie oferite gratuit.

- PUBLICITATE -