Vrei să îți ușurezi viața de zi cu zi? Iată 4 accesorii pentru locuință la care nu te-ai gândit până acum!

Confortul pe care îl resimți când stai acasă este influențat, în mare parte, de obiectele principale ale designului interior, precum canapeaua din sufragerie, patul din dormitor și scaunele din bucătărie.

Cu toate acestea, confortul poate fi sporit cu ajutorul unor accesorii care îți vor face traiul mai plăcut, mai ușor și te vor scuti de multe bătăi de cap.  

Iată accesoriile care îți vor face viața de zi cu zi mai ușoară

  • Încălzitor cu USB pentru băuturi

Băuturile, precum ceaiul sau cafeaua (fie ea decofeinizată sau cu cofeină), sunt mai bune atunci când sunt calde. Însă, de cele mai multe ori, ele se răcesc înainte să apuci să le bei.

Ei bine, un încălzitor cu USB va menține temperatura optimă a băuturilor tale, pentru a le savura așa cum se cuvine! Este ideal în zilele în care lucrezi de acasă. 

  • Tablă magnetică albă

Poate fi folosită de către orice membru al familiei. Spre exemplu, dacă ai un copil care merge la școală, el își poate nota pe aceasta diverse informații utile.

Pe tine te va ajuta să fii cât mai organizată, poți prinde pe ea informații legate de serviciu, meniul pe care l-ai planificat pentru următoarele zile sau chiar lista de cumpărături.

Datorită faptului că este magnetică, ai posibilitatea de a pune pe suprafața ei diverse poze sau ilustrații, ceea ce îi oferă și un rol decorativ.

Reprezintă un accesoriu foarte versatil, ușor de integrat în orice cămin (chiar și în cele de mici dimensiuni). 

  • Lumini cu senzor pentru hol

Vor fi folositoare în timpul nopții când trebuie să mergi la baie sau ai nevoie de o gustare din bucătărie.

Nu este nimic mai neplăcut decât să te lovești de colțul mobilei și să ai ziua următoare o vânătaie.

În funcție de arhitectura casei tale și puterea becurilor pe care le alegi, vei fi nevoită să folosești un număr mai mare sau mai mic de astfel de lumini.

În plus, sunt prietenoase cu mediul și îi vor ajuta pe oaspeții tăi să se orienteze prin locuință dacă dorm pentru câteva seri la tine. 

  • Copertină pentru ușa de la intrare

Un accesoriu la care multe persoane nu se gândesc, joacă rolul unui mic acoperiș deasupra ușii.

Protejează intrarea în locuință de lumina puternică a soarelui (care decolorează vopseaua), dar și de ploaie, grindină sau ninsoare.

Îi va proteja pe musafirii tăi de soare sau de vremea urâtă, când așteaptă în fața intrării să le deschizi și pe tine, când ajungi acasă și trebuie să îți cauți cheile în geantă.

Mai mult decât atât, este un detaliu estetic care va îmbunătăți aspectul general al casei tale.

Dacă îți dorești o copertină de calitate care să îndeplinească aceste roluri, poți comanda de aici una și te vei bucura de avantajele sale, atât pe plan practic, cât și din punct de vedere estetic.

În afară de copertină, pe Hornbach.ro vei găsi nenumărate alte accesorii utile căminului tău.

După cum ți-ai dat seama, nu este necesar să faci schimbări majore în locuință pentru a avea un trai mai ușor și confortabil.

Accesoriile din acest articol au puterea de a-ți face viața mai bună, te vor scuti de multe griji. Atât tu, cât și întreaga ta familie, puteți beneficia de pe urma lor!

- PUBLICITATE -