Ziua porților deschise la Titulescu

Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu ” își deschide porțile începând de joi, 02.03.2017, când părinții, bunicii, copiii și elevii vor putea vizita spațiile școlare și vor putea discuta cu cadrele didactice.

C.N.V.N.T. înseamna să faci parte dintr-o mare familie. Întodeauna vei fi primit cu căldură, profesorii invitându-te în lumea cunoașterii. Acest colegiu este un bun început spre anii de învățare ce vor urma. Beneficiezi de avantajul de a avea continuitate în educație, într-un mediu elevat, selectat cu profesionalism, putând astfel să te pregătești pentru examenul ce va urma.

Totodată, relaționând cu elevii de liceu, ți se oferă posibilitatea de a-ți lărgi orizontul cunoașterii.

Este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune colegii din oraș,dovadă fiind premile școlare obținute la ompliade, concursuri naționale și internaționale cât și prin faptul că a obținut locul I, doi ani consecutivi, la Olimplada Liceelor.

Numeroasele activități desfășurate stau ca emblemă: voluntariat, dans, teatru, corul „Dolce” și lista poate continua. Ceea ce stă la baza bunei dezvoltări a acestui liceu sunt cadrele didactice foarte bine pregătite și cu o mare experiență didactică.

Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu” reprezintă un răspuns la preocuparea părinţilor pentru o educaţie normală a copiilor lor.

- PUBLICITATE -