Ana Maria Nedelcu te plimbă prin Oltenia

75
tururi in oltenia
sursă foto: facebook.com/andyadatour

După ce a studiat la facultate în Cluj-Napoca şi a terminat un masterat în turism, Ana Maria Nedelcu a luat decizia să se întoarcă acasă, la Slatina și să deschidă propria agenție de voiaj.

Care este secretul şi cum a reuşit sã aibă o afacere profitabilã care, deşi este la început, are succes, vom afla în cele ce urmează.

Publicitate

„Sunt ghid turistic şi organizez tururi în România. Am deschis agenția în urmă cu patru ani, organizez tururi peste tot în țară, iar dintre acestea pelerinajele sunt la mare căutare.” spune Ana Maria Nedelcu.

„Ne puteți găsi pe site-ul tururi-in-oltenia.com, care ne dorim ne dorim să cuprindă toată Oltenia. L-am deschis de câteva luni deoarece zona acesta nu este dezvoltată din punct de vedere turistic. În acest sens, avem parteneriate cu Centrul de informare turistică din Caracal şi cel din Dobrosloveni. Pentru tururi private avem maşini de 8+1 şi maşini de cincisprezece persoane.”, completează Ana Maria.

Despre proiectele de viitor, Ana Maria mărturisește: „Vom face şi un tur tematic pe urmele lui Ceauşescu, care să cuprindă casa memorială de la Scorniceşti şi cabana de la Reșca. Îmi doresc să fie ceva tematic, cu degustare de mâncăruri specifice tradiționale la cabană.”

În ccea ce privește cele mai căutate obiective turistice din zonă, ea spune că „românii şi nu numai caută să viziteze zona Horezu.”

Pe lângă tururile organizate, agenția oferă și bilete de avion sau autocar, care au o pondere importantă din veniturile operatorului.

Agentia de voiaj Andyada N&D Tour are sediul în Slatina, str. Primaverii, bl FA11, sc 6, ap 2, Slatina, județul Olt.

Publicitate